Νέα εμφάνιση για το ηλεκτρικό Model B Pininfarina

foxtron

Σχεδιασμένο από την Pininfarina για λογαριασμό της Foxtron, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία της Foxconn, το ηλεκτρικό crossover Model B κάνει ντεμπούτο στα πλαίσια της Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Παρόλο που στο επίκεντρο της έκθεσης βρίσκεται το εντυπωσιακό Enigma GT, ένα high-tech 2+2 όχημα που συνδυάζει τη λειτουργία ηλεκτροκινητήρα με μοτέρ υδρογόνου, εντούτοις η συνεργασία με την Hon Hai Technology Group, έχει αποδώσει κι άλλους καρπούς.

foxtron b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εξωτερική εμφάνιση του εν λόγω μοντέλου έχει αισθητικές αλλαγές στο πίσω μέρος, με την γραμμή του αμαξώματος να είναι πλέον πιο αεροδυναμική. Το πάτωμά του βασίζεται στην πλατφόρμα ενός άλλου αυτοκινήτου της ίδιας φίρμας που είναι το Model C. Ωστόσο, εκτός του σχήματος, διαφέρει και στις διαστάσεις.

Σημαντικό χαρακτηριστικό του Β, είναι ο εξαιρετικός συντελεστής οπισθέλκουσας, ο οποίος είναι 0,26. Επιπλέον, το λευκό ματ χρώμα που έχει επιλεγεί, έγινε για αυτό ακριβώς το λόγο. Για να τονιστούν τα περιγράμματα της σιλουέτας του.

foxtron c

Το ηλεκτρικό crossover είναι γεννημένο για την πόλη. Το μήκος του φτάνει τα 4,3 μέτρα και το μεταξόνιο είναι 2,8 μέτρα, ενώ οι πληροφορίες που υπάρχουν, αναφέρουν αυτονομία 500 χιλιομέτρων. και όπως δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pininfarina, Silvio Angori, το Model B δεν είναι μόνο εκθεσιακό. Αναμένεται να αποτελέσει ένα όραμα από το οποίο θα προκύψει και προϊόν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ