Νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του DS 3 Crossback εμπνευσμένη από το Παρίσι

DS 3 Crossback Toits de Paris

H γαλλική DS ανακοίνωσε το ξεκίνημα της παραγωγής μιας νέας, περιορισμένης παραγωγής έκδοσης του DS 3 Crossback, που εμπνέεται από το Παρίσι και ειδικά τις χαρακτηριστικές στέγες των σπιτιών του.

Τα χρώματα, τα σχήματα και η ειδικότητα των κατασκευαστών τους χαρακτηρίζουν τις στέγες των ιστορικών σπιτιών του Παρισιού, που έχουν εμπνεύσει ανά τα χρόνια πολλούς καλλιτέχνες.

Η γαλλική DS, χρησιμοποιεί το χαρακτηριστικό αυτό σημείο των σπιτιών του Παρισιού για να δημιουργήσει τη νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοσης Toits de Paris (Στέγες στο Παρίσι) του DS 3 Crossback, η οποία προσφέρεται σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις, μαζί και μια νέα, ειδική απόχρωση Carat Grey, που προέρχεται από το γκρι χρώμα των στεγών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
DS 3 Crossback Toits de Paris

Επιπλέον αυτού, μπροστά στο αμάξωμα και στα πλαϊνά της έκδοσης συναντούμε λογότυπα όπου απεικονίζονται ο ουρανός του Παρισιού μαζί με χαρακτηριστικά τμήματα της πόλης, όπως ο Πύργος του Άιφελ, η Βασιλική της Μοντμάρτης και o Πύργος του Μονπαρνάς.

Στην εμπρόσθια γρίλια βρίσκουμε επιπλέον επενδύσεις χρωμίου, ενώ πίσω υπάρχει μια οριζόντια λωρίδα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Ειδικής σχεδίασης για την έκδοση είναι και οι ζάντες των 18 ιντσών.

DS 3 Crossback Toits de Paris
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περνώντας στο εσωτερικό, το νέο DS 3 Crossback Toits de Paris υιοθετεί νέους χρωματισμούς και επενδύσεις υφασμάτων και δέρματος, ενώ με ένα ειδικό υλικό καλύπτονται και συγκεκριμένα τμήματα του ταμπλό και των επενδύσεων των θυρών.

Σημαντικό στοιχείο της νέας έκδοσης αποτελεί και η πληρότητα στοιχείων εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που τη συνοδεύει.

DS 3 Crossback Toits de Paris

Από πλευράς κινητήρων, το νέο μοντέλο της DS μπορεί να συνδυαστεί είτε με τους 1.200άρηδες κινητήρες βενζίνης PureTech 100 και 130 ίππων, είτε με τους diesel, 1,5 BlueHDi των 110 και 130 ίππων. Επιπλέον, διαθέσιμη είναι και η 100% ηλεκτρική επιλογή E-Tense.

Το νέο DS 3 Crossback Toits de Paris είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από τις 3 Ιανουαρίου στις περισσότερες αγορές της Ευρώπης, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

DS 3 Crossback Toits de Paris
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ