Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο του Emmanuel Macron;

DS 7 Crossback Elysee

Η γαλλική προεδρία απέκτησε το νέο τετράτροχο «διαμάντι» της, το οποίο προέρχεται από την DS Automobiles και δεν είναι άλλο από το κορυφαίο σε διαστάσεις και προδιαγραφές SUV.

To νέο προεδρικό όχημα υποδέχθηκε ο Emmanuel Macron στο Παλάτι των Ηλυσίων στο Παρίσι. Πρόκειται για το κορυφαίο σε διαστάσεις και προδιαγραφές SUV της DS Automobiles, το οποίο δέχθηκε τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να ανταποκριθεί στον νέο του και σαφώς απαιτητικότερο ρόλο του. Ειδικότερα, το DS 7 Crossoback Elysee διαθέτει επιμηκυμένο κατά 20 εκατοστά μεταξόνιο, το οποίο αγγίζει πλέον τα 3,0 μέτρα. Η αύξηση του μεταξονίου οδήγησε και στην αύξηση του συνολικού μήκους, το οποίο φλερτάρει με τα 4,8 μέτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιμήκυνση του αμαξώματος του DS 7 Crossback αποτέλεσε αίτημα του ίδιου του Γάλλου Προέδρου, ώστε να του προσφέρει τη δυνατότητα να εργάζεται με μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών του με αυτό.

Στη θέση της πίσω σειράς καθισμάτων έχουν τοποθετηθεί δύο ανεξάρτητα -μεταξύ τους- καθίσματα, τα οποία έχουν επενδυθεί με υψηλής ποιότητας δέρμα, ενώ στη διάθεση του Emmanuel Macron υπάρχουν θύρες USB, επιφάνειες ασύρματης φόρτισης και υποδοχές για έγγραφα.

emmanouel macron
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναβαθμίσεις έχει δεχθεί και το εξωτερικό τμήμα του αμαξώματος, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν οι μαύρες ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών. Προφανώς και το DS 7 Crossback του Γάλλου Προέδρου διαθέτει την απαιτούμενη θωράκιση, καθιστώντας το έργο του plug-in υβριδικού συνόλου των 300 ίππων δυσκολότερο.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν, ο Γάλλος Πρόεδρος είχε εμπιστευθεί ξανά το γαλλικό SUV, δείχνοντας μια σαφή προτίμηση στις προτάσεις της DS Automobiles αλλά και της κατηγορίας των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.

DS 7 Crossback
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ