Έλιωσαν για παραδειγματισμό εκατοντάδες μοτοσυκλέτες που είχαν κατασχεθεί (video)

Μπουλντόζα έλιωσε εκατοντάδες μοτοσικλέτες 2022 αμερική

Δίχως... έλεος και προς παραδειγματισμό οι αρχές της Νέας Υόρκης των Η.Π.Α. κατέστρεψαν εκατοντάδες κατασχεμένες μοτοσικλέτες, σε ειδική «τελετή» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Οι εκτός δρόμου μοτοσικλέτες (enduro και MX) αλλά και οι γουρούνες (ATVs) θεωρούνται όχι μόνο ενοχλητικές αλλά και επικίνδυνες από το νέο, σκληροπυρηνικό δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Eric Leroy Adams, ο οποίος, πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις αρχές του έτους υπηρέτησε ως αστυνομικός για περισσότερα από 20 χρόνια στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ».

Κουνώντας μια καρό σημαία και θέλοντας να δείξει ότι η ενοχλητική συμπεριφορά των enduro μοτοσυκλετών στους δρόμους της πόλης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αποδεκτή, ο Adams, σε μια ειδική τελετή, στην οποία ο δήμος είχε προσκαλέσει και δημοσιογράφους, έδωσε το σήμα σε μια τεράστια μπουλντόζα για να ισοπεδώσει δεκάδες κατασχεμένες μοτοσικλέτες που βρίσκονταν μπροστά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την αρχή της χρονιάς ο δήμος της Νέας Υόρκης έχει προχωρήσει στην κατάσχεση περισσότερων από 2.000 μοτοσικλετών enduro και MX αλλά και ATVs. ο αριθμός αυτός είναι ψηλότερος κατά 80% σε σχέση με εκείνον της προηγούμενης χρονιάς.

Σε μια πόλη που μπορεί κανείς να αγοράσει νόμιμα όπλο και να κυκλοφορεί με αυτό, οι επικίνδυνες κατά τον Adams μοτοσικλέτες έπρεπε να καταστραφούν. Αν και θα μπορούσαν να πωληθούν ή έστω να δοθούν κάπου για καλό σκοπό η καταστροφή τους ήταν απαραίτητη γιατί έτσι θα μείνουν για πάντα εκτός κυκλοφορίας.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης προχώρησαν στην κατάσχεση αυτών των μοτοσικλετών καθώς κυκλοφορούσαν σε δημόσιο δρόμο χωρίς ασφάλιση ή δεν είχαν ταξινομηθεί, κάτι που βάζει σε κίνδυνο τόσο τους άλλους χρήστες του δρόμου όσο και τους ίδιους τους αναβάτες τους. Συνολικά καταστράφηκαν περισσότερες από 900 μοτοσικλέτες και ATVs με τον την διαδικασία που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ