Μοναδική M4 Competition από τη BMW Ιταλίας και την Alcantara

BMW M4 Competition Alcantara

Στη via Verri του Μιλάνου, στο «House of BMW», εκτίθεται η πιο σπάνια BMW M4 Competition - εμπνευσμένη από την παράδοση και το πνεύμα της Ιταλίας, για χάρη της 50ής επετείου του τμήματος Μ.

Είναι προϊόν της συνεργασίας της BMW Ιταλίας με την εταιρεία Alcantara και, όπως ακριβώς φαντάζεστε, όλο το εσωτερικό της είναι χειροποίητο με επενδύσεις από το υλικό alcantara: βρίσκεται στα καθίσματα, στην οροφή, στα καλύμματα των θυρών και στις κολόνες, σε εναλλασσόμενο μαύρο ή κίτρινο χρωματισμό που αποκαλύπτει τις απεριόριστες χρωματικές δυνατότητες εξατομίκευσης της Alcantara.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα προσκέφαλα των δύο καθισμάτων διαθέτουν ραφτό το έμβλημα της BMW M μαζί με τη φράση 50 Jahre (50 χρόνια), ενώ λεπτομέρειες στα καθίσματα και στις πόρτες είναι εμπνευσμένες από το ένδοξο παρελθόν και τη BMW 3.0 CSL του 1972.

Αλλά μία από τις πλέον ορατές στιλιστικές παρεμβάσεις της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι η ανάγλυφη αναπαράσταση της πόλης του Μιλάνου στα καλύμματα των θυρών, που απεικονίζουν τους ουρανοξύστες της ιταλικής μεγαλούπολης και το όνομά της. Παραπέμπει, φυσικά, στη μόδα και το lifestyle που χαρακτηρίζει την πόλη, καθώς και στο μέρος που αυτή η M4 Competition δημιουργήθηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τρέχουσα γενιά των BMW M3 και BMW M4 είναι η πιο εμπορικά επιτυχημένη όλων των εποχών στην ιστορία του τμήματος BMW M GmbH. Τα βαυαρικά sportscars αποδίδουν 510 ίππους, που γεννά ο υψηλόστροφος εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας με τεχνολογία M TwinPower Turbo.

Η BMW έχει ήδη δημιουργήσει τη δική της επετειακή έκδοση της M4 Competition, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρώτη δημιουργία του τμήματος BMW M, η Μ1 πριν από μισόν αιώνα, είχε ιταλικά σχεδιαστικά γονίδια, καθώς έφερε την υπογραφή του Giorgetto Giugiaro.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ