Μια ονειρική Bugatti ξεπερνά κάθε φαντασία

bugatti suv

Μισή Bugatti, δηλαδή ένα εκπληκτικό supercar και μισό σκληροτράχηλο SUV, που μπορεί να κινηθεί με άνεση σε οποιασδήποτε μορφής τερέν, μοιάζει να είναι το εικονιζόμενο πρωτότυπο μοντέλο.

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε δεν το αποκαλείς και κομψοτέχνημα. Από την άλλη, θυμίζει έντονα οχήματα τύπου Mad Max, από εκείνα τα οποία δεν έχουν φτιαχτεί για να μένουν παρκαρισμένα σε κάποιο γκαράζ, αλλά για να κάνουν… «επιδρομές» παντός εδάφους.

bugatti suv b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εικόνες είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης από τον καλλιτέχνη Flybyartist της Midjourney. Η φαντασία έχει αναμφισβήτητα «οργιάσει», και δεν μας εξασφαλίζει κανείς φυσικά, πως η Bugatti θα τολμούσε ποτέ να παράξει κάτι τόσο άγριο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν η Chiron Super Sport 300+ έγινε το 2019, το ταχύτερο αυτοκίνητο για τον δρόμο, τότε το συγκεκριμένο θα γινόταν το αντίστοιχο για την άμμο και όχι μόνο. Η εξωτερική εμφάνιση φέρει κοινά στοιχεία με την Chiron, με παρόμοια φωτιστικά σώματα εμπρός και κολώνα σχήματος C.

bugatti suv c

Από εκεί πέρα, οι πελώριοι τροχοί με τα θεόρατα χωμάτινα ελαστικά, οι εισαγωγές αέρα, οι προβολείς στην οροφή, η απόσταση από το έδαφος και τα πρόσθετα πλαστικά σε θόλους και λοιπά, που παρατηρούνται σε όλες τις παραλλαγές των σχεδίων, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά.

Τέλος, ξεχωρίζει για τη βαφή, η οποία συνδυάζει το κόκκινο με το μαύρο χρώμα, ενώ η υπόνοια ότι στο πίσω μέρος μπορεί και να κρύβεται κάποιο κρεβάτι, μας βάζει πολλές ιδέες. Εκτός ότι τραβάει την προσοχή με το καλημέρα, ήδη ονειρευόμαστε και έναν υπερτροφοδοτούμενο W16 κάτω από το καπό του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ