Το οικογενειακό MG HS γίνεται ακόμα πιο προσιτό -Δείτε τις νέες τιμές

MG HS Ελλάδα

Την κορυφαία σχέση αξίας-τιμής του MG HS έρχεται να υπογραμμίσει η νέα τιμολογιακή πολιτική της βρετανικής φίρμας στην ελληνική αγορά, καθιστώντας το οικογενειακό SUV πιο προσιτό από ποτέ.

Σε ακόμα πιο προσιτές τιμές προσφέρεται πλέον το MG HS στη χώρα μας, κάνοντας την απόκτησή του περισσότερο δελεαστική από ποτέ. Το οικογενειακό SUV της βρετανικής φίρμας, εφοδιάζεται στη βασική έκδοσή του με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 162 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Στη συγκεκριμένη έκδοση, το MG HS διατίθεται στην τιμή των 25.850 ευρώ, εξασφαλίζοντας όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή της τάξης των 2.050 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
MG HS τιμές

Το όφελος μπορεί να φτάσει έως και τα 2.350 ευρώ, στις πλουσιότερες εξοπλιστικά εκδόσεις που εφοδιάζονται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Ειδικότερα, η έκδοση Exclusive με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων προσφέρεται στην τιμή των 29.350 ευρώ, αντί των 31.700 ευρώ που κόστιζε στο παρελθόν.

MG HS τιμές
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To MG HS αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις SUV στην γκάμα της βρετανικής φίρμας, φτάνοντας σε μήκος τα 4,61 μέτρα και προσφέροντας γενναιόδωρους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Εκτός από την έκδοση με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του 1,5 λίτρου, το HS προσφέρεται στη χώρα μας και σε plug-in υβριδικές διαμορφώσεις, οι οποίες εκκινούν από τα 40.500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ