Πόσο θα κοστίζει το μικρότερο και πλήρως υβριδικό MG3

MG3 teaser

Μετά την πολύκροτη έλευση του MG4 και στη χώρα μας, η MG Motors ετοιμάζει και το μικρότερο MG 3, με υβριδική τεχνολογία για να ανταγωνιστεί το Toyota Yaris.

Η πρώτη γενιά του αυτοκινήτου πόλης της κινεζικής εταιρείας, γενιά που δεν εισάγονταν στη χώρα μας, είχε ήπιο υβριδικό σύστημα. Ωστόσο, η δεύτερη -που θα κάνει την πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στο τέλος Φεβρουαρίου- θα είναι πλήρως υβριδική, με σκοπό να βελτιστοποιήσει την αποδοτικότητα του κινητήρα μειώνοντας την κατανάλωση και τους ρύπους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια άλλη σημαντική διαφορά με την πρώτη του γενιά είναι ότι το νέο MG3 δεν θα είναι μια οικονομική πρόταση στην κατηγορία: η πλήρως υβριδική του αυτή έκδοση θα το ανεβάσει πάνω από τις 22-24 χιλιάδες ευρώ, αντισταθμίζοντας την τιμή αυτή με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό και με το γεγονός ότι έχει σχεδιαστεί με προτεραιότητα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Με την τιμή αυτή το MG3 θα κυμαίνεται στο εύρος τιμής των αντίστοιχων υβριδικών Toyota Yaris Hybrid και Renault Clio E-Tech - και αυτή είναι μια στρατηγική κίνηση που αν μη τι άλλο προσθέτει κύρος στην κινεζική αυτή supermini πρόταση.

Μετά την πρεμιέρα του στη Γενεύη, το MG3 θα περάσει στην αγορά αμέσως μετά το λανσάρισμα της δεύτερης -ανασχεδιασμένης- γενιάς του MG HS. Το κινεζικό SUV θα έχει νέο plug-in υβριδικό σύστημα που υπόσχεται τη μεγαλύτερη αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία από κάθε άλλο ανταγωνιστή σε αυτό το εύρος τιμής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ