Μεγάλη έκπτωση στα γρήγορα τρένα για το Αθήνα-Θεσσαλονίκη – Πότε λήγει το πρόγραμμα

γρήγορα τρένα έκπτωση

Εκπνέει το εκπτωτικό πρόγραμμα της Hellenic Train για τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με τα γρήγορα τρένα στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Μόλις λίγες ημέρες απομένουν για τη λήξη του εκπτωτικού προγράμματος της Hellenic Train που αφορά στις μετακινήσεις με τις γρήγορες αμαξοστοιχίες ETR470.

Η Hellenic Train είχε προσφέρει 20% έκπτωση για όσους επιβάτες επιλέξουν να ταξιδέψουν με τα σύγχρονα τρένα ETR470 από το κέντρο της Αθήνας και της Λάρισας προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης και αντίστροφα, για το χρονικό διάστημα από τις 6 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή της, ωστόσο, στις 30 Σεπτεμβρίου είχε ενημερώσει το επιβατικό κοινό ότι η έκπτωση θα λάβει παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επομένως, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα οι τιμές εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

  • A’ θέση: 52 ευρώ Αθήνα-Θεσσαλονίκη, 20,30 ευρώ Λάρισα - Θεσσαλονίκη
  • Β’ θέση: 44 ευρώ Αθήνα- Θεσσαλονίκη, 17,7 ευρώ Λάρισα - Θεσσαλονίκη

Παράλληλα για το ίδιο χρονικό διάστημα παρέχεται έκπτωση 50% σε ΑμεΑ και σε πολύτεκνους, έκπτωση 50% ή 25% σε φοιτητές (ισχύει για εισιτήρια Β’ θέσης), ή εκπτώσεις και σε άλλες ειδικές κατηγορίες επιβατών.

Αυτό σημαίνει ότι ένας φοιτητής που μετακινείται από τον τόπο κατοικίας του (Θεσσαλονίκη) στην έδρα της σχολής του (Αθήνα) αντίστροφα επωφελείται από έκπτωση 50%. Αντί, λοιπόν, για 55 ευρώ, θα πληρώσει 27,5 ευρώ.

γρήγορα τρένα έκπτωση

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα γρήγορα τρένα ETR470

Οι επιβάτες των ETR τρένων μπορούν να επωφεληθούν από τις ακόλουθες υπηρεσίες:

· Εστιατόριο - Bar: Οι υπηρεσίες παρέχονται στον αναβαθμισμένο χώρο του εστιατορίου & στην υπόλοιπη αμαξοστοιχία (στις θέσεις των επιβατών) σε τακτά χρονικά διαστήματα.

· Ά θέση: Στους επιβάτες της Ά θέσης προσφέρονται δωρεάν αναψυκτικό/καφές, νερό και σνακ στη θέση του επιβάτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

· Lockers: Παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης χειραποσκευών σε ειδικές θυρίδες στους σταθμούς της Αθήνας, Λάρισας & Θεσσαλονίκης (με χρέωση) .

· AμεA/AMK: Παρέχονται ειδικές υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό για την πρόσβαση στα ETR τρένα.

· Πληροφορίες: Συνεχής ενημέρωση του επιβατικού κοινού στις αποβάθρες και επί των τρένων.

· Παροχή ρεύματος: Πρίζες στα καθίσματα των ETR τρένων.

· Ζώα συντροφιάς: Δωρεάν μεταφορά μικρών ζώων σε κλουβί με μέγιστες διαστάσεις 50x40x70. Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς μεγαλόσωμων σκύλων. Εξαιρούνται οι σκύλοι οδηγοί.

· Μέτρα προστασίας COVID: Εφαρμόζονται όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από τους κανονισμούς της εταιρείας.

Οι αμαξοστοιχίες ETR470 διαθέτουν εννέα βαγόνια, ένα εκ των οποίων είναι εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης και πέντε οικονομικής. Κάθε αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει έως και 475 επιβάτες και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, για ένα ξεκούραστο και γρήγορο ταξίδι, βελτιώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.

γρήγορα τρένα έκπτωση
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ