Πώς θα αποκτήσεις χωρίς άγχος το νέο σου αυτοκίνητο με μια κίνηση

Europcar

Αυτό το Φθινόπωρο ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας: να απαλλαγούμε από το άγχος. Φυσικά και αυτό δεν μπορεί να συμβεί ως δια μαγείας. Υπάρχουν αρκετά περιττά άγχη που μπορούμε να γλιτώσουμε. Όπως το πώς θα μετακινούμαστε και ποιο αυτοκίνητο θα αγοράσουμε. Και η απάντηση είναι: Γιατί πρέπει απαραίτητα να αγοράσουμε;

Οι κινήσεις είναι πολύ απλές και μπορούμε να απαλλαγούμε από πολλές σκέψεις που μας βαραίνουν. Πώς; Με το να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με ζητήματα που έχουν μελετήσει και στα οποία έχουν δώσει λύσεις άλλοι για εμάς. Στην περίπτωση του αυτοκινήτου, η Kinsen Europcar, ανανεωμένη και υπερσύγχρονη όπως είναι γνωστή παγκοσμίως, προσφέρει μια γκάμα από εντυπωσιακές επιλογές. Διαφορετικός τύπος ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου, διαφορετικό μοντέλο χρονομίσθωσης και τέλος, το αυτονόητο: ένα όχημα που ταιριάζει στις ανάγκες και τα θέλω μας, με ένα μηνιαίο μίσθωμα που καλύπτεται από την τσέπη μας, χωρίς άγχος!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Europcar

Αυτό είναι το leasing αυτοκινήτου που προσφέρει ο γαλλικός κολοσσός της Europcar μέσω της Kinsen. Δεν είναι το μαγικό «χάπι» που θα μας απαλλάξει από όλα τα άγχη. Προσφέρει όμως ευελιξία, ελευθερία και πολλαπλές λύσεις για να γλιτώσουμε μερικά από αυτά.

Συνήθως τους φθινοπωρινούς μήνες βάζουμε την καθημερινότητά μας σε τάξη και τακτοποιούμε και την «υπόθεση αυτοκίνητο». Ιδιώτες, μικρές επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρείες. Οικογένειες που θέλουν να αποκτήσουν ένα πρόσθετο αυτοκίνητο για ένα μέλος της οικογένειας. Άτομα που απλώς θέλουν μια ανανέωση στην ζωή τους, μια μικρή καθημερινή πολυτέλεια και όχι μόνο ένα μέσο για να κάνουν τη δουλειά τους. Μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν ένα καινούργιο όχημα για πιο γρήγορες και οικονομικές μετακινήσεις, χωρίς συχνές επισκέψεις στα συνεργεία. Και μεγάλες εταιρείες που θέλουν να δώσουν κίνητρα στους εργαζόμενους και τα στελέχη τους για να τα κρατήσουν κοντά τους. Διότι το Φθινόπωρο ως γνωστόν όλοι εμφανίζουν … τάσεις φυγής!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Europcar

Όλα τα παραπάνω λύνονται με το leasing της Kinsen Europcar. Τα βήματα για να έρθουμε πιο κοντά σε αυτήν τη λύση είναι απλά:

  1. Βρίσκουμε το αυτοκίνητο που μας ταιριάζει. Υβριδικό, ηλεκτρικό ή συμβατικής τεχνολογίας. Αυτόματο, γρήγορο ή απλώς ευρύχωρο. Το βλέπουμε, το συζητάμε με τους ανθρώπους της Kinsen Europcar και, από κοινού, διαμορφώνουμε το πλάνο που μας καλύπτει. Πόσα χιλιόμετρα κάνουμε το μήνα; Πόσα άτομα μετακινούνται κατά μέσο όρο και πόσα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε χωρίς να μας πιάσει και πάλι μια κρίση άγχους για τα οικονομικά του φετινού Χειμώνα; Άλλωστε, μέσω της Kinsen Europcar, ούτε μεγάλο κεφάλαιο δίνουμε για να αγοράσουμε αυτοκίνητο, ούτε θα μας έρθουν στο τέλος «ψιλά γράμματα» στον λογαριασμό.
  2. Αφού καταλήξουμε στο μοντέλο μίσθωσης, τον χρόνο και το ύψος της μηνιαίας καταβολής, τότε προχωράμε με τα διαδικαστικά. Μη φαντάζεστε γραφειοκρατίες και γνωστές διαδικασίες που άλλες εταιρίες τρέχουν με αργούς ρυθμούς. Πρόκειται να αποκτήσουμε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και αυτό γίνεται πραγματικότητα με ένα ολοκαίνουργιο τρόπο παραγγελίας. Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, χωρίς χαρτούρες και πολλές υπογραφές, έχουμε άμεσα το αυτοκίνητο έξω από την πόρτα μας.

Στο www.europcarlease.gr μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή μας, με προσωπικό που είναι άριστα εκπαιδευμένο πάνω σε όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές χρονομίσθωσης οχημάτων, αποκτούμε ένα αυτοκίνητο μέσα από έναν στόλο καινούργιων μοντέλων. Με πληρωμένη ασφάλεια, με αλλαγή ελαστικών όποτε αυτό απαιτείται, με αυτοκίνητο αντικατάστασης αν συμβεί κάτι έκτακτο και το σημαντικότερο: Με ανθρώπους που δεν θα σε ξεχάσουν όταν θα πέσουν οι υπογραφές. Θα είναι δίπλα σου κάθε στιγμή!

Europcar
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές της Europcar

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ