Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις τώρα το αυτοκίνητο που θες

Europcar

Η Kinsen Hellas δίνει τη δυνατότητα σε όλους να έχουν το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες τους, χωρίς δεσμεύσεις και «ψιλά γράμματα».

Το αυτοκίνητο εκτός από ανάγκη είναι και απόλαυση. Το ερώτημα είναι πως μπορούμε να έχουμε το αυτοκίνητο που θέλουμε, ταιριάζει στις ανάγκες μας και... αντέχει η τσέπη μας. Η Kinsen Hellas έδωσε την απάντηση σε όλα τα παραπάνω φέρνοντας στην Ελλάδα την υπηρεσία Europcar Flex.

Η αγορά ενός αυτοκινήτου γίνεται ολοένα και λιγότερο ελκυστική. Αρχικά απαιτείται ένα μεγάλο κεφάλαιο στην αρχή για την απόκτησή του. Για ένα περιουσιακό στοιχείο που κάθε μέρα χάνει την αξία του, ενώ, τεχνολογικά, το επόμενο μοντέλο κάνει το προηγούμενο να φαντάζει «ξεπερασμένο». Δεν λένε τυχαία οι έμπειροι πωλητές αυτοκινήτων πως: «Όσο κι αν σου αρέσει το καινούργιο αυτοκίνητό σου, μετά από μερικούς μήνες το συνηθίζεις και, στο τέλος, σε κουράζει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποτε η ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου θεωρούνταν μια βραχυχρόνια επένδυση. Σήμερα τα αυτοκίνητα βελτιώνονται διαρκώς. Σε επίπεδο τεχνολογίας, άνεσης και ασφάλειας και γίνονται οικονομικότερα όσον αφορά στην κατανάλωση. Η έννοια του «καινούργιου» είναι πια σχετική. Το αυτοκίνητο δε θεωρείται πια ένα «πάγιο στοιχείο» που θα μπορούσε να αποδώσει αξία στο μέλλον. Το αντίθετο. Γι’ αυτό και η πρακτική του leasing και της βραχυχρόνιας μίσθωσης κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Τόσο στις εταιρείες, όσο και στους ιδιώτες. Όμως και στο leasing τίθενται από πολλούς ενστάσεις. Ο δισταγμός αφορά την πεποίθηση πως με το leasing «δεσμεύεσαι» για ένα μεγάλο διάστημα. Γιατί άλλες οι ανάγκες σήμερα και άλλες μετά από έξι μήνες, έναν χρόνο που μεταβάλλεται η οικογενειακή μας κατάσταση, η οικονομική μας δυνατότητα ακόμη και η διάθεσή μας για να οδηγούμε ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο. Τον Σεπτέμβριο θέλουμε ένα αυτοκίνητο πόλης για οικονομία, τον Δεκέμβριο ένα SUV για αποδράσεις στο βουνό και τον Απρίλιο ένα βολικό αυτοκίνητο που θα χωρά και τους γονείς μας για να πάμε στο χωριό για Πάσχα.

Συνδυάζονται όλα αυτά χωρίς να είσαι εκατομμυριούχος; Η απάντηση είναι «ναι» και ονομάζεται συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου. Μία λύση που κατακτά σταδιακά όλη την Ευρώπη. Με ένα σταθερό μηνιαίο αντίτιμο, χωρίς εκπλήξεις και «ψιλά γράμματα», χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο που επιθυμείς και είναι κατάλληλο για την κάθε περίοδο. Αυτό το μήνα ένα μεσαίας κατηγορίας, μετά από λίγους μήνες ένα μεγαλύτερο και πιο οικογενειακό και σε έναν χρόνο ένα εντυπωσιακό υβριδικό SUV με κατανάλωση αυτοκινήτου πόλης. Ένα αυτοκίνητο κατάλληλο με τις αισθητικές σου προτιμήσεις (χρώμα, ύφος κ.λπ.), αλλά και τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες που αλλάζουν όπως αλλάζει η ζωή μας (άλλος κυβισμός, άλλο μέγεθος, διαφορετική κατανάλωση κ.ά.). Και το πιο σημαντικό: ένα αυτοκίνητο που θα ανταποκρίνεται στα μηνιαία σου εισοδήματα.

Η λύση της Κinsen Europcar

Στην Ελλάδα την καινοτόμα υπηρεσία χρήσης αυτοκινήτου προτείνει η Kinsen Hellas. H εταιρεία που έφερε στη χώρα μας τον γαλλικό κολοσσό, την Europcar, και μαζί της μια σειρά πρωτοποριακών προτάσεων στο χώρο της βραχυχρόνιας μίσθωσης και του leasing αυτοκινήτων. Η Kinsen, που αποτελεί δημιούργημα και κοινό όραμα μιας ομάδας Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών και μιας ελληνικής οικογένειας με μακρόχρονη παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν, καινοτομεί φέρνοντας στην Ελλάδα την υπηρεσία Europcar Flex.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η διαδικασία για να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο μέσω του Europcar Flex; Εύκολη, γρήγορη και πολύ βολική. Αυτό το φθινόπωρο, χωρίς γραφειοκρατία, μπορείς να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς. Μόλις μερικών εβδομάδων, μπορεί να βρίσκεται άμεσα στη διάθεσή σου. Χωρίς προκαταβολή, πλήρως ασφαλισμένο και φυσικά χωρίς δεσμεύσεις ή την ανάγκη να δαπανήσεις ένα μεγάλο κεφάλαιο ειδικά αυτό το χειμώνα που οι ανάγκες όλων φαίνεται να είναι μεγαλύτερες. Μικρά, ηλεκτρικά, αυτόματα και οικονομικά αυτοκίνητα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τη δυνατότητα του καθενός.

Τα αυτοκίνητα του προγράμματος Europcar Flex προέρχονται από έναν στόλο ολοκαίνουργιων οχημάτων, διαθέτουν μεικτή ασφάλεια και φυσικά έχουν πληρωμένα και τα τέλη κυκλοφορίας. Χωρίς καμία δέσμευση ως προς τον χρόνο μίσθωσης, με ελαστικά πάντοτε καινούργια, οδική βοήθεια και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Η ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης μέσω του προγράμματος Europcar Flex είναι μόλις τριάντα μέρες! Γιατί το αυτοκίνητο είναι ανάγκη, αλλά είναι και απόλαυση!

Μάθε περισσότερα για την υπηρεσία Europcar Flex στο europcarflex.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ