Γιατί το leasing μπορεί να απογειώσει μία μικρή επιχείρηση

Europcar

Δύο πραγματικές ιστορίες. Δύο νέοι επιχειρηματίες οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τις επαγγελματικές τους ανάγκες για μετακίνηση, στις υπηρεσίες leasing της Kinsen - Europcar.

Η Σοφία, 33 χρόνων, διατηρεί κατάστημα με είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στο Παγκράτι. Ο Φώτης, 45 χρόνων, άνοιξε πρόσφατα στο Βόλο ένα κατάστημα με ξηρούς καρπούς και παραδοσιακά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα. Το πρώτο κοινό που έχουν, είναι η διάθεσή τους να εξελίξουν την οικογενειακή επιχείρηση. Είναι επαγγελματίες τρίτης γενιάς και θέλουν να δώσουν κάτι διαφορετικό στο χώρο τους. Το δεύτερο κοινό σημείο της Σοφίας και του Φώτη είναι η ανάγκη τους για ένα αξιόπιστο και καινούργιο αυτοκίνητο που καθημερινά θα είναι σύμμαχος στο εξαντλητικό τους πρόγραμμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από αυτό το καλοκαίρι και οι δύο κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Τουλάχιστον δεν έχουν να σκεφτούν το θέμα των μετακινήσεων. Απέκτησαν πρόσφατα, μέσω του leasing της Kinsen – Europcar, ένα ολοκαίνουργιο και αξιόπιστο αυτοκίνητο. Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα επισκέπτονται προμηθευτές, παραδίδουν παραγγελίες στους σταθερούς τους πελάτες και αγωνίζονται να κάνουν πιο εξωστρεφή την επιχείρησή τους.

Kinsen - Europcar

Όπως λέει η Σοφία, «Για να πάει παρακάτω η επιχείρησή σου τότε πρέπει να μεταδίδεις το πάθος σου και την αγάπη σου για αυτό που κάνεις, κάνοντας συνεχώς επαφές με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Και για να το πετύχεις αυτό πρέπει να είσαι πάντα έξω στην αγορά. Γι’ αυτό και καθημερινά παίρνω το αυτοκίνητο και κάνω αμέτρητα χιλιόμετρα» σημειώνει. Τη λύση του leasing μέσω της Kinsen - Europcar της την πρότεινε ο λογιστής της. Μέχρι πέρυσι μετακινούνταν με το προσωπικό της μικρό αυτοκίνητο. Έπρεπε μάλιστα κάθε μέρα να βάζει και να βγάζει το παιδικό καρεκλάκι της 3χρονης κόρης της για να χωρούν στα πίσω καθίσματα οι πρώτες ύλες για τη δουλειά της. «Μου πρότειναν να πάρω ένα αυτοκίνητο με leasing. Πληρώνοντας μία μηνιαία δόση και δίνοντας μια μικρή προκαταβολή. Τα πέρασα και ως έξοδα στην επιχείρηση και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Πήρα το αυτοκίνητο που θέλω και δεν σκέφτομαι ούτε τα σέρβις, ούτε την ασφάλεια, ούτε την αλλαγή ελαστικών. Φιλοδοξώ να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η δουλειά μου και γι’ αυτό παλεύω. Όταν συμβεί αυτό, θα αλλάξω και αυτό το αυτοκίνητο που πήρα και θα αναβαθμίσω το συμβόλαιό μου για ένα ακόμη μεγαλύτερο όχημα» σημειώνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φώτης κάνει επίσης πολλά χιλιόμετρα για χάρη της δουλειάς του. Μετακινείται κυρίως μέσα στο Βόλο και στα κοντινά χωριά του Πηλίου. Γι’ αυτό και ζήτησε από την Kinsen - Europcar ένα plug in υβριδικό αυτοκίνητο. «Είχα πάντα diesel αυτοκίνητα. Όμως, τελικά, με το υβριδικό πληρώνω πολύ λιγότερα καύσιμα. Πριν επτά χρόνια είχα αγοράσει το αυτοκίνητο, το οποίο σήμερα δεν αξίζει ούτε το ένα πέμπτο απ’ όσα είχα δώσει. Αυτή τη φορά αποφάσισα να ρίξω αυτό το ποσό μέσα στη δουλειά μου και να μην το δώσω για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο» διευκρινίζει.

Η Kinsen - Europcar, o γαλλικός κολοσσός ήρθε στην Ελλάδα με νέα ιδιοκτησία και αντίστοιχες του εξωτερικού υπηρεσίες. Το leasing έγινε πια μια απλή διαδικασία. Χωρίς γραφειοκρατίες και με έναν μεγάλο στόλο ολοκαίνουργιων αυτοκινήτων, απευθύνεται όχι μόνο στους επαγγελματίες αλλά και τους ιδιώτες που θέλουν να αποκτήσουν, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ένα αυτοκίνητο. Δείτε τις προσφορές της Kinsen – Europcar στο www.europcargreece.com και αποκτήστε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, χωρίς να νιώθετε «κλειδωμένοι» σε πολυετή συμβόλαια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ