Το νέο Land Rover Defender «έχασε» την οροφή του

land rover defender convertible

Ονομάζεται Valiance και είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά ένα Land Rover Defender χωρίς την οροφή του. Είναι η απάντηση στα Jeep Wrangler και Ford Bronco και ότι ακριβώς ήθελαν οι πελάτες της βρετανικής εταιρείας.

Πίσω από τη συγκεκριμένη μετατροπή βρίσκεται η Heritage Designs και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, ουσιαστικά πρόκειται για ένα Defender 90 με μαλακή υφασμάτινη οροφή. Έτσι αφήνει αβίαστα τον ήλιο και τον αέρα να περνά στο εσωτερικό της καμπίνας.

Βέβαια το να κόψεις τον ουρανό από ένα τέτοιο τετρακίνητο off-road όχημα, δεν είναι διόλου εύκολη υπόθεση. Για να διατηρηθεί η ακαμψία του πλαισίου και φυσικά η ασφάλεια των επιβαινόντων, έχει προστεθεί ένα roll-cage που πληροί τις προδιαγραφές της FIA.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
land rover defender convertible b

Η κολώνα Β έχει διατηρηθεί στο σχέδιο, ενώ η υφασμάτινη οροφή είναι ραμμένη στο χέρι. Από εκεί και πέρα, το Valiance Convertible ξεχωρίζει από τους διαφορετικούς τροχούς και τις δερμάτινες επενδύσεις των αναβαθμισμένων σπορ καθισμάτων, τα οποία προσφέρονται προαιρετικά.

Επιπλέον, διατίθεται το πακέτο Magic Metal, που είναι η δυνατότητα βαφής οποιασδήποτε επιφάνειας με μεταλλικό φινίρισμα. Εν τω μεταξύ, όποιος πελάτης επιθυμεί να διαφοροποιηθεί περαιτέρω, η εταιρεία αναλαμβάνει να χρωματίσει το εξωτερικό, το εσωτερικό και την οροφή, ανάλογα με τις απαιτήσεις του.

land rover defender convertible c
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως δηλώνει ο συνιδιοκτήτης της Heritage Designs, οι ιδιοκτήτες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το Valiance τους, που μάλιστα αγόρασαν κατευθείαν μόλις είδαν για πρώτη φορά τα σκίτσα. Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται κατά παραγγελία και δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Η τιμή για την μετασκευή του ξεκινά από τα 82.500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ