Χάος στην Κωνσταντινούπολη: Οδηγός πήγε να κόψει δρόμο από τις γραμμές του τραμ, κόλλησε και σταμάτησε όλη την κυκλοφορία

Χάος στην Κωνσταντινούπολη. Αυτοκίνητο στις γραμμές του τραμ προκάλεσε μποτιλιάρισμα

Έναν από τους πλέον ευφάνταστους τρόπους σκαρφίστηκε οδηγός στην Κωνστάντινούπολη για να γλιτώσει από το κυκλοφοριακό χάος, έναν τρόπο που τελικά τον έβαλε σε μπελάδες.

Η χαοτική κίνηση στους δρόμους της πόλης σε ώρες αιχμής μπορεί να φτάσει τη συμπεριφορά και τα νεύρα των οδηγών στα άκρα καθώς προσπαθούν να πλησιάσουν στο σημείο του προορισμού τους με απρόβλεπτες συνέπειες και για τους υπόλοιπους χρήστες και κάτοικους του αστικού ιστό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ακραίας συμπεριφοράς λόγω κίνησης είναι αυτό που έκανε ένας οδηγός Range Rover στην Κωνσταντινούπολη, η οποία άλλωστε φημίζεται για το χάος που επικρατεί στους δρόμους της.

Σήμφωνα και με τούρκικο κανάλι Ülke TV, ο οδηγός του βρετανικού SUV προσπαθούσε να πάει από το λιμάνι του Γαλατά στη συνοικία Εμίνονου έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους της Πόλης.

Με την κίνηση να τον καθυστερεί ο Τούρκος οδηγός βρήκε ως εξαιρετική την ιδέα να παρακάμψει τα σταματημένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν μπροστά χρησιμοποιώντας ως διέξοδο τη γραμμή του τραμ που ενώνει τις δύο περιοχές της Κωνσταντινούπολης.

Ο οδηγός μπήκε λοιπόν στις γραμμές του τραμ και ξεκίνησε να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο με την πράξη του ο Doganay T., όπως αναφέρεται ότι ονομάζεται από τα τουρκικά μέσα, όχι μόνο δεν κατάφερε να κερδίσει χρόνο αλλά περνώντας πάνω από τις γραμμές κατέστρεψε και τα ελαστικά του Range Rover με αποτέλεσμα να κολλήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτέλεσμα της βιασύνης του Τούρκου οδηγού ήταν να διακοπεί η λειτουργεία του τραμ και προς τις δύο κατευθύνσεις και να προκληθεί ακόμη μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος αφού η μεταφορά του πληγωμένου SUV κράτησε πολλές ώρες. Το πιο περίεργο από όλα σε αυτή την ιστορία είναι ότι ενώ ο οδηγός διασταυρώθηκε στην πορεία του και με περιπολικό, το πλήρωμά του τελευταίου δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει.

Δείτε εδώ και τα πλάνα που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα από τη σύντομη όπως αποδείχθηκε πορεία του Range Rover στις γραμμές μέχρι που έσκασαν τα ελαστικά του.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ