Απίστευτος Youtuber κατέστρεψε πανάκριβη Mercedes G-Class (video)

Mercedes G-Class

Μια θηριώδης Mercedes-AMG G63 υποβάλλεται σε απίστευτα βασανιστήρια από γνωστό Youtuber, ο οποίος επιχειρεί και τελικά καταφέρνει να την καταστρέψει μπροστά στο φακό της κάμερας.

To εμβληματικό γερμανικό SUV υποβλήθηκε σε μια σειρά από ακραίες δοκιμασίες πέρα από κάθε λογική. Ο Αμερικανός που θα δείτε στα παρακάτω videos αποφάσισε να «θυσιάσει» μια ολοκαίνουργια Mercedes-AMG G63 με σκοπό να κερδίσει ακόμη λίγους followers στο κανάλι τους.

Για αρχή, η κόκκινη Mercedes G-Class μεταφέρθηκε στην έρημο όπου ο Αμερικανός πραγματοποίησε άλματα με μεγάλες ταχύτητες, ενώ μετά, την οδήγησε σε βαλτώδη μέρη όπου το αυτοκίνητο ήταν κυριολεκτικά βυθισμένο στη λάσπη. Και αν τα παραπάνω είναι ήδη υπερβολικά για τα δεδομένα ενός τόσο ακριβού αυτοκινήτου, για το τέλος, ο εν λόγω Youtuber, μας επιφύλαξε μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, λοιπόν, κρέμασε με γερανό το αυτοκίνητο πάνω από μια στέγη και αφού μπήκε μέσα, το γερμανικό μοντέλο προσγειώθηκε στο έδαφος διαπερνώντας την οροφή της παλιάς κατοικίας. Όπως, είναι φυσικό, οι πράξεις του προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα παρακάτω videos

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ