Το ηλεκτρικό φορτηγό Tesla Semi έμεινε την ώρα των δοκιμών του (Video)

Tesla Semi Testing brakedown

Μετά από χρόνια αναβολών και προβλημάτων, η Tesla είναι έτοιμη να παραδώσει τους πρώτους ηλεκτρικούς τράκτορες Semi στην Pepsi την 1η Δεκεμβρίου 2022. Αλλά όχι απόλυτα έτοιμη.

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από ένα ερασιτεχνικό video που τράβηξε κάποιος άλλος οδηγός φορτηγού, ο «Serge the Car Hauler», που απεικονίζει ένα Tesla Semi Truck ακινητοποιημένο στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου, προφανώς εξαιτίας κάποιου τεχνικού προβλήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίπλα στο Tesla Semi Truck βρίσκεται ένα άλλο φορτηγό, ένα ρυμουλκό φορτηγό και ένα όχημα υποστήριξης της Tesla, υπό την εποπτεία των οργάνων της τάξης του περιπολικού που έχει φτάσει στο σημείο.

Όλα δείχνουν ότι το πρωτοποριακό ηλεκτρικό φορτηγό παρουσίασε κάποια βλάβη και σταμάτησε. Φαίνεται πως το άλλο φορτηγό που βρίσκεται στη σκηνή προσπάθησε να περάσει το Semi, αλλά πάτησε εκτός δρόμου και αναγκάστηκε να μείνει και αυτό ακινητοποιημένο. Το ρυμουλκό φορτηγό, επιπλέον, είναι στραμμένο προς την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου.

Με την Tesla να μην σχολιάζει, κλασσικά, ούτε αυτό το συμβάν, όλα δείχνουν ότι η αμερικανική εταιρεία δεν έχει επιλύσει ακόμα όλα τα προβλήματα του ηλεκτρικού φορτηγού της, λίγες εβδομάδες πριν το βγάλει στους δρόμους με τις πρώτες παραδόσεις. Αλλά, από την άλλη, αυτός δεν είναι και ο σκοπός των δοκιμών; Ο εντοπισμός και η επίλυση των πιθανών προβλημάτων;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ