Κινέζικο ηλεκτρικό το νέο περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας

Eco Car ELAS 1

Ο στόλος οχημάτων της ελληνικής αστυνομίας εμπλουτίζεται με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

Στην 86η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης έκανε την εμφάνισή του ένα νέο περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ. με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και καταγωγή από την Κίνα. Πρόκειται για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης Eco Car με την ψηλόλιγνη σιλουέτα που έχει αυτονομία από 100 έως 120 χλμ.

Eco Car ELAS 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά, το 2θέσιο Eco Car έχει μήκος 2,25 μέτρα, πλάτος 1,29 μέτρα και ύψος 1,57 μέτρα, και ζυγίζει 670 κιλά μαζί με τις μπαταρίες. Η αυτονομία που προσφέρει το πακέτο μπαταριών ξεπερνά ελαφρώς τα 100 χλμ. και στην High Speed έκδοση το ηλεκτρομοτέρ αποδίδει 10 ίππους που εξασφαλίζει τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει ακόμα σύστημα πέδησης με δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ενώ έχει διατηρήσει και την μεγάλη απόσταση από το έδαφος που έχει και η πιο αδύναμη έκδοση (18 εκ.). Ακόμα, το πακέτο μπαταριών φορτίζει σύμφωνα με την εταιρεία μέσα σε 5 με 7 ώρες σε απλή οικιακή πρίζα.

Eco Car ELAS 3

Το νέο περιπολικό Eco Car City θα βρίσκεται στο περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ. κατά την διάρκεια της Δ.Ε.Θ. ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι προσφέρεται ακόμα για επαγγελματική χρήση, στις εκδόσεις City Van και Pick-Up.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ