Ποιος κατασκευαστής χρεώνει 443.000 ευρώ για ένα αξεσουάρ;

Rolls-Royce Cullinan 1016 Industries 2022

Θέλετε να... αυξήσετε σημαντικά την αξία της καινούριας σας Rolls-Royce Culinan; Τότε δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε το νέο body kit της 1016 Industries.

Αυτό το νέο body kit που εξελίχθηκε αποκλειστικά για την Rolls-Royce Cullinan από την αμερικάνικη 1016 Industries πρέπει να αξίζει λογικά το βάρος του σε χρυσάφι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απλά σκεφτείτε ότι η τιμή του υπερπολυτελούς SUV των Βρετανών ξεκινά στις Η.Π.Α. από τα 330.000 περίπου χιλιάδες δολάρια και με την τοποθέτηση του body kit η τιμή του ανεβαίνει στα 500.000 δολάρια, ήτοι 443.000 ευρώ.

Η τιμή φτάνει μάλιστα στο παραπάνω ποσό χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί κάποια μετατροπή στον θηριώδη V12 που βρίσκεται κάτω από το καπό της Cullinan και αποδίδει στην στάνταρ μορφή του 571 ίππους και 850 Nm ροπής στις 5.000 και 1.600 σ.α.λ. αντίστοιχα, νούμερα που είναι αρκετά για 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από πέντε δεύτερα και τελική που περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Ένας από τους λόγους του υπέρογκου κόστους του συγκεκριμένου σετ είναι οι προηγμένες τεχνολογίες που κρύβονται πίσω από την κατασκευή του, οι οποίες κινούνται στην αιχμή των εξελίξεων με εφαρμογή τριδιάστατης εκτύπωσης και υλικό τα ανθρακονήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και να έχει το bodykit της 1016 Industries δίνει μια σαφώς πιο δυναμική εμφάνιση στο βρετανικό SUV, η οποία πηγάζει από τους νέους και φαρδύτερους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, με τον πίσω να ενσωματώνει στη σχεδίαση του και διαχύτη, αλλά και τις επεκτάσεις στους θόλους για τη «φιλοξενία» νέων και φαρδύτερων τροχών.

Η εικόνα ολοκληρώνεται από τα νέες ποδιές που έχουν προστεθεί αλλά και από το μικρό ανθρακονημάτινο σπόιλερ στην πίσω πόρτα της Cullinan με την εμφάνιση να τονίζεται όσο χρειάζεται χωρίς να αφαιρείται μεγάλο μέρος από την αρχική κομψότητα ή να αλλοιώνεται η σχεδίαση σε ακραίο βαθμό. Τόσο όσο, δηλαδή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν παράλληλα να παραγγείλουν τα νέα στοιχεία με διάφανο ή ημιφδιάφανο φινίρισμα, ώστε να φαίνονται τα ανθρακονήματα ή πλήρως βαμμένα για μία εμφάνιση πιο συμβατική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ