Καταραμένο σπίτι τραβάει πάνω του τα αυτοκίνητα σαν μαγνήτης

Καταραμένο σπίτι τροχαίο ατύχημα 2022 ΗΠΑ

Αν και θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ταινίας τρόμου, το σπίτι που τραβάει πάνω τα αυτοκίνητα σα μαγνήτης είναι ένα γεγονός που δεν συνοδεύεται από προφανή αιτία.

Πολλές φορές έχουμε διαβάσει και ακούσει για αυτοκίνητα που καταλήγουν μέσα σε αυλές σπιτιών ή ακόμη και μέσα και στα ίδια τα σπίτια, ένας τύπος τροχαίου ατυχήματος που για διάφορους λόγους θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο είναι σχετικά ασυνήθιστο να γίνει ξανά τροχαίο ατύχημα στο ίδιο σπίτι για δεύτερη φορά, πόσο μάλλον για μια τρίτη ή μία τέταρτη. Φανταστείτε λοιπόν πώς νιώθει ο Αμερικανός Ray Minter, κάτοικος του San Jose των Ηνωμένων Πολιτειών, στο σπίτι του οποίου έχουν κυριολεκτικά εισβάλλει μέχρι σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ, 23 αυτοκίνητα, ένα νούμερο που θα μπορούσαν να του δώσουν υποψηφιότητα για κάποιο σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Minter αναφέρει ότι η αιτία για όλα αυτά τα ατυχήματα είναι η έξοδος του αυτοκινητόδρομου που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, η οποία δημιουργήθηκε με την κατασκευή του τοπικού αυτοκινητόδρομου το 1972. Λίγο μετά από τότε συνέβη και το πρώτο από τα 23 ατυχήματα. Ο Αμερικανός ισχυρίζεται ότι τα αυτοκίνητα μπαίνουν στον αστικό ιστό με πολύ μεγάλη ταχύτητα και σε εκείνο το σημείο χάνουν τον έλεγχο προσπαθώντας να στρίψουν στη διασταύρωση που βρίσκεται μπροστά τους.

Στα αριστερά το σπίτι του Minter. Στο βάθος στα δεξιά η έξοδος του αυτοκινητόδρομου
Στα αριστερά το σπίτι του Minter. Στο βάθος στα δεξιά η έξοδος του αυτοκινητόδρομου
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις τελευταίες πέντε δεκαετίες ο Ray Minter έχει «χάσει» συνολικά τρία αυτοκίνητα, τα οποία έγιναν σμπαράλια από άλλα οχήματα που εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού του, ενώ τέσσερα από αυτά μπήκαν και μέσα στο σπίτι. Ένα από αυτά κατάφερε μάλιστα να φτάσει μέχρι και στην… κουζίνα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στην οικία του, έχοντας καταστρέψει πριν και το αυτοκίνητο του Αμερικανού.

Με τον δήμο του San Jose να αγνοεί μέχρι και σήμερα τις παρακλήσεις του Minter για την αντιμετώπιση των ατυχημάτων, ο Αμερικάνος έχει τοποθετήσει μπροστά από τον φράχτη του σπιτιού του μεταλλικούς στήλους ώστε να μειωθεί όσο το δυνατό περισσότερο η ταχύτητα… πρόσκρουσης των ανεξέλεγκτων αυτοκινήτων με το σπίτι του. Το έχει κάνει δύο φορές με το κόστος για την ασφαλιστική του να φτάνει σχεδόν στα 30.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο μέχρι στιγμής τροχαίο ατύχημα που βίωσε ο Minter εντός της οικίας του, η ταχύτητα του οχήματος υπολογίστηκε πάνω από τα 160 χλμ./ώρα. Ευτυχώς όλα τα ατυχήματα έχουν προκαλέσει μόνο υλικές ζημιές και κανένα σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ