Ένα στοιχειωμένο χωράφι γεμάτο αμερικανικά muscle cars (Video)

Backyard American Muscle Cars

Σε ένα χορταριασμένο οικόπεδο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ είναι παρατημένα να σαπίζουν μια ντουζίνα κλασσικά αμερικανικά αυτοκίνητα - όπως πολλές Ford Mustang της πρώτης γενιάς, αρχαία Dodge και ακόμα κι ένα buggy Meyers Manx.

Καθώς η ανθρωπότητα αποκτά καινούρια και σύγχρονα αυτοκίνητα, πολλά από τα εκατοντάδες εκατομμύρια παρατημένα παλιά αυτοκίνητα του πλανήτη βρίσκουν το δρόμο τους προς τις μάντρες για να διασπαστούν σε ανταλλαντικά - αλλά επίσης πολλά σαπίζουν σε χωράφια, αλάνες ή ιδιωτικά οικόπεδα. Το συγκεκριμένο της Βόρειας Καρολίνας είναι ένα από τα τελευταία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτή τη στοιχειωμένη συλλογή κλασσικών αμερικανικών muscle cars, τα περισσότερα είναι Ford Mustang της πρώτης γενιάς - και μάλιστα ορισμένες όχι τυπικές εκδόσεις της. Μια από όσες είναι ακόμα αναγνωρίσιμες, και δεν τις έχει καταπιεί η βλάστηση του χωραφιού, είναι μια Fastback του 1969 με κινητήρα Cleveland V8 5.8 λίτρων και κιβώτιο 4 σχέσεων.

Η αλάνα κρύβει επίσης και ένα Dodge Charger SE του 1969, το οποίο ατυχώς βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση με οροφή διαλυμένη από τη σκουριά, καθώς και ένα Coronet Super Bee του 1970 και ακόμα και ένα Myers Manx, το πρώτο θρυλικό beach buggy που κατασκεύασε σε 6.000 αντίτυπα η B.F. Meyers & Co την περίοδο 1965-'71.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ιδιοκτήτης αυτού του οικοπέδου αποφάσισε να το καθαρίσει και κάλεσε τους κυνηγούς κλασσικών αυτοκινήτων «Poor Boys Garage» για να γυρίσουν το video που μπορείτε να δείτε παρακάτω - αλλά η αλήθεια είναι πως η αναστήλωση των συγκεκριμένων κλασσικών αμερικανικών αυτοκινήτων φαντάζει αρκετά μεγάλη, και δαπανηρή, πρόκληση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ