Στις φλόγες ένα φορτίο από ολοκαίνουριες Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette C8 Fire

Τουλάχιστον τέσσερις Chevrolet Corvette C8 καταστράφηκαν κι άλλες τρεις υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, όταν η αυτοκινητάμαξα που τις μετέφερε τυλίχθηκε στις φλόγες, ένα βράδυ στο Nashville των ΗΠΑ.

Η αυτοκινητάμαξα δεν είχε διανύσει πολλά χιλιόμετρα μετά τη φόρτωση των ολοκαίνουριων Corvette στο εργοστάσιο του Kentucky, όταν ξεκίνησε η φωτιά στην καρότσα της, κοντά στην πόλη Nashville του Tennessee στην Αμερική. Το καλό είναι ότι ο οδηγός πρόλαβε να διαφύγει, και κανείς δεν τρυματίστηκε από όσα θα επακολουθούσαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φωτιά άρχισε να καταστρέφει τα αυτοκίνητα που βρισκόταν στο κέντρο της καρότσας, αλλά σύντομα επήλθε και η κατάρρευση του άνω πατώματος, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρές ζημιές και σε άλλα αυτοκίνητα που βρισκόταν στο κάτω επίπεδο, πίσω ακριβώς από την καμπίνα της αυτοκινητάμαξας, που δεν καιγόντουσαν.

Από τα videos και τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν αυτόπτες μάρτυρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική για τέσσερις Corvette C8, καθώς και για την αυτοκινητάμαξα. Δύο από της C8 του άνω πατώματος κάηκαν ολοσχερώς, και πιθανώς η καταστροφή να είναι πλήρης και για μια τρίτη -τη μπλε της φωτογραφίας- που έχει καεί στο ρύγχος της.

Δεδομένου ότι η αυτοκινητάμαξα χωρά ακόμη έξι αυτοκίνητα, στα δύο επίπεδα και στο trailer της, οι υπόλοιπες Corvette δεν αποκλείεται να «επέζησαν» - αν όχι πλήρως, τουλάχιστον με μικρότερες και επισκευάσιμες ζημιές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης της C8 στις ΗΠΑ και των μεγάλων καθυστερήσεων στις παραδόσεις λόγω της παγκόσμιας έλλειψης των microchips, οι αγοραστές αυτών των Corvette ίσως χρειαστεί να περιμένουν ξανά για αρκετούς μήνες ακόμη, λίγες μέρες πριν έρθει η στιγμή να παραλάβουν τα νέα τους αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ