Επιτήδειος έκλεψε Corvette από αντιπροσωπεία!

Chervrolet Corvette κλοπή από αντιπροσωπεία Η.Π.Α.

«Καπνός» έγινε μια ολοκαίνουρια Chevrolet Corvette από αντιπροσωπεία στις Η.Π.Α., πιο εύκολα μάλλον από ό,τι υπολόγιζε και ο ίδιος ο κλέφτης! Δείτε το video.

Σαν ζεστό ψωμάκι πουλάει η νέα Chevrolet Corvette στις Η.Π.Α. με τις πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διδικτύου να θέλουν τους εν δυνάμει ιδιοκτήτες της να περιμένουν ακόμη και αρκετές εβδομάδες για την παράδοση της, εν μέσω πανδημίας. Κάποιοι περιμένουν υπομονετικά και… πολιτισμένα για να κάνουν δικό τους το αμερικάνικο σπορ αυτοκίνητο, ενώ κάποιοι άλλοι παρακάμπτουν το νόμο, πιο εύκολα από όσο και οι ίδιοι περίμεναν, όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υπάλληλοι της εν λόγω αντιπροσωπείας έμειναν έκληπτοι όταν ο «μαϊμού» ενδιαφερόμενος έβαλε μπροστά την Corvette και προχώρησε μερικά μέτρα μακριά από έναν από αυτούς που στεκόταν έξω από το αυτοκίνητο, μην μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του.

Το σκηνικό κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα αφού τελικά κανένας δεν προσπάθησε να τον εμποδίσει, με τον κλέφτη να γίνεται κυριολεκτικά καπνός, με μία μόλις γκαζιά, πριν προλάβουν οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Το video που θα δείτε αναρτήθηκε σε αμερικάνικη σελίδα φίλων και ιδιοκτητών της Corvette στο Facebook, το οποίο μάλιστα τραβήχτηκε από άνθρωπο της αντιπροσωπείας που ψιλιάστηκε τι πήγε να γίνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ