Φωτιά σε μάντρα κατέστρεψε 40 αυτοκίνητα

Indianapolis Lot Fire

Μια πυρκαγιά, που πιθανότατα προκλήθηκε από κεραυνό αργά τη νύχτα και χρειάστηκε δύο ώρες για να κατασβεστεί, έκαψε περίπου 40 αυτοκίνητα σε μια μάντρα δημοπρασιών στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ.

Η μάντρα ανήκει στην εταιρεία Insurance Auto Auctions, μια πανεθνική εταιρεία με υποκαταστήματα σε όλη την Αμερική, η οποία επιδιορθώνει και πουλάει αυτοκίνητα που έχουν υποστεί κάθε είδους ζημιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ των αυτοκινήτων που κάηκαν, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της αμερικανικής πόλης, απεικονίζουν αρκετά Chrysler -ένα 200 και ένα mnivan, μεταξύ άλλων-, ένα Kia Soul, ένα Jeep Renegade και μια Mercedes-Benz E-Class.

Οι πυροσβέστες κατέφτασαν στο σημείο στη 1:46 τα ξημερώματα και χρειάστηκαν δύο ώρες για την κατάσβεση της φωτιάς, χρησιμοποιώντας σκάλες για να καταφέρουν να προσεγγίσουν τις φλόγες. Επίσης, με γερανούς προσπάθησαν να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα που βρισκόταν περιμετρικά από το σημείο της πυρκαγιάς, για να τα περισώσουν. Τελικά, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 3:26 π.μ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλό είναι ότι δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί. Το κόστος της πυρκαγιάς δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, ενώ η αιτία της -σύμφωνα με το κανάλι Fox 59- πιθανότατα ήταν ένας κεραυνός, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη νύχτα ήταν ταραχώδης στην Ινδιανάπολη, με έντονο ηλεκτρικό φορτίο στην ατμόσφαιρα και καταιγίδες στον ορίζοντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ