Η Volkswagen ετοιμάζει το εκδρομικό Multivan Τ7 California

Volkswagen Multivan T7 California

Ο κλάδος επαγγελματικών της γερμανικής εταιρείας ανακοίνωσε ότι το νεό μεγάλο της Multivan Τ7 θα μπει στη νεοσύστατη εκδρομική οικογένεια μοντέλων «California».

Πρόκειται για το «California Universe», μια οικογένεια αυτοκινήτων που θέσπισε η Volkswagen Commercial Vehicles και θα αποτελείται από εκδρομικά αυτοκίνητα με πολλές παράλληλες λύσεις υποστήριξης και ψηφιακές υπηρεσίες για όσους ενδιαφέρονται για το camping.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην οικογένεια California θα ενταχθεί το 2025 και το ID.Buzz, όμως από φέτος κιόλας θα μπει το Multivan T. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα διατίθεται με plug-in υβριδική μονάδα ισχύος και θα βασίζεται στην υπάρχουσα πλατφόρμα MQB.

Το κανονικό Multivan διαθέτει σήμερα με κινητήρα 1.4 Turbo με HEV υβριδικό σύστημα που περιλαμβάνει μπαταρία 13 kWh ιόντων-λιθίου και συνδυάζεται με το κιβώτιο DSG 7 σχέσεων. Επίσης, διατίθεται και αποκλειστικά ως θερμικό, με τα μοτέρ 1.5 TSI και 2.0 TSI βενζίνης, καθώς και τον 2.0 TDI πετρελαίου.

Παράλληλα, η VW Commercial Vehicles ανακοίνωσε ότι εξελίσσει και την plug-in υβριδική έκδοση του Caddy και το νέας γενιάς, και αμιγώς ηλεκτρικό, Crafter. Την ίδια στιγμή, σε συνεργασία με τη Ford σχεδιάζει και το νέο Transporter που θα λανσάρει μέσα στο 2024.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η εταιρεία του Wolfsburg ετοιμάζει και το ID.Buzz με μεγάλο μεταξόνιο (κυρίως για την αμερικανική αγορά), καθώς και τη σπορτίφ εκδοχή του νέου της επιβατικού van με την ονομασία GTX και απόδοση 335 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ