Η Tesla θέλει να γκρεμίσει το όνειρο της Toyota -Ποιο μοντέλο ετοιμάζει

Tesla Model 2

Την πρώτη θέση στις πωλήσεις σε παγκόσμιο ευελπιστεί να κατακτήσει η Tesla όταν περάσει στη γραμμή παραγωγής το μικρό και προσιτό crossover των 25.000 ευρώ.

Το 2022 ολοκληρώθηκε με την Toyota να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον πίνακα των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, βλέποντας τη γνωστή στους περισσότερους Corolla να κόβει για μία ακόμα χρονιά πρώτη το νήμα με περίπου 1,12 εκατομμύρια ταξινομήσεις.

Μάλιστα στη δεύτερη θέση των πωλήσεων βρέθηκε ένα ακόμα μοντέλο της Toyota -το RAV4- ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο μια δύσκολη μεν, άκρως επιτυχημένη δε χρόνια για τους Ιάπωνες.

Tesla
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πορεία της Toyota ευελπιστεί να ακολουθήσει η Tesla, η οποία μπορεί να μην προσφέρει το εύρος των μοντέλων ενός mainstream κατασκευαστή, ωστόσο, διαθέτει μια εντυπωσιακή δυναμική και μια σταθερά ανοδική πορεία.

Το 2022 οι συνολικές πωλήσεις της Tesla έφτασαν τα 1,31 εκατομμύρια αντίτυπα, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί και μάλιστα σημαντικά το 2023.

Βέβαια την πραγματική διαφορά πρόκειται να κάνει ένα μοντέλο το οποίο αν και δεν το έχουμε δει μέχρι σήμερα γνωρίζουμε αρκετά πράγματα γι’ αυτό.

Tesla

Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο μικρό και προσιτό crossover της αμερικανικής φίρμας, το οποίο αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα κοστίζει περίπου 25.000 ευρώ μολονότι θα προσφέρει ό,τι περιμένει κανείς από ένα πραγματικό Tesla.

Είναι αυτός ο συνδυασμός της προσιτής τιμής και των γενναιόδωρων προδιαγραφών που κάνει του ανθρώπους της Tesla να αισιοδοξούν και να μιλούν για πωλήσεις που είναι πιθανόν να φτάσουν ακόμα και τα 4 εκατομμύρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και εφόσον συμβεί αυτό, τότε το μοντέλo της Tesla θα κατακτήσει τον τίτλο του παγκόσμιου best seller, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης μπορεί να γίνει και προσιτή και ελκυστική στο ευρύ αγοραστικό κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ