Η TEOREN MOTORS με την Χαλκιάς Racing Team στο Ράλλυ Ακρόπολις

Rally Acropolis

H TEOREN MOTORS Α.Ε., αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα, στέκεται, ως χορηγός, στο πλευρό της Χαλκιάς Racing Team, που συμμετέχει στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις με το νέο Renault Clio Rally.

H TEOREN MOTORS Α.Ε., αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα, στηρίζει θερμά το αθλητικό και αγωνιστικό ιδεώδες. Ανάμεσα στις μεγάλες χορηγίες της ανήκει αυτή του ΣΕΓΑΣ, ενώ η Renault είναι μεγάλος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πιστή σε αυτό το πνεύμα, η TEOREN MOTORS είναι, πλέον, και χορηγός της Χαλκιάς Racing Team.

renault clio
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών Renault & Dacia στην Ελλάδα, η εταιρεία Χαλκιάς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. και πιο συγκεκριμένα ο Θέμης Χαλκιάς,  με συνοδηγό τον Νικόλαο-Αδάμ Κομνό, ως Χαλκιάς Racing Team, λαμβάνουν μέρος στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις, με το νέο τους αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το ολοκαίνουργιο, εργοστασιακό Renault Clio προδιαγραφών Rally3.

Το Renault Clio Rally3 έχει εξελιχθεί από την Alpine Racing, μέλος του Renault Group, στο εργοστάσιο της αγωνιστικής φίρμας στη Διέππη της Γαλλίας. Ο τετρακύλινδρος turbo κινητήρας  1,3 λίτρου, αποδίδει 260 ίππους και 415 Nm ροπής, ενώ η μετάδοση της κίνησης γίνεται σε όλους τους τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων, αναδεικνύοντας το Clio Rally3 ως το πρώτο τετρακίνητο αγωνιστικό της φίρμας για αγώνες ράλλυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ