Αποκάλυψη για το νέο Renault Grand Kangoo με κορυφαία επίπεδα ευρυχωρίας

Renault Grand Kangoo

Θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα σε επίπεδο χώρων, η Renault παρουσιάζει στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Μονάχου το νέο Grand Kangoo.

Το νέο μοντέλο της Renault βασίζεται πάνω στη γνωστή μας, τρίτη γενιά του Kangoo, αποτελώντας τη μακρύτερη και πιο λειτουργική εκδοχή του. Θυμίζουμε ότι το Kangoo στην ουσία είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό του, συναντούμε τρεις σειρές καθισμάτων, προσφέροντας θέσεις για 7 ενήλικες επιβάτες σε διάταξη 2+3+2. Μάλιστα, τα καθίσματα των δύο πίσω θυρών είναι αφαιρούμενα, ώστε να μεγιστοποιήσουν τις μεταφορικές δυνατότητες του αυτοκινήτου.

Renault Grand Kangoo
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικό στοιχείο των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου, αποτελεί το γεγονός ότι με τα 7 καθίσματα στη θέση του το Grand Kangoo προσφέρει έναν πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών 500 λίτρων. Εφόσον τα καθίσματα των δύο πίσω σειρών αφαιρεθούν και η πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού αναδιπλωθεί, τότε η χωρητικότητα εκτοξεύεται στα 3.750 λίτρα.

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το γεγονός ότι η Renault υπόσχεται άνετους χώρους για τους επιβάτες ακόμη και στις δύο θέσεις της τρίτης σειράς. Επίσης, οι πλαϊνές συρόμενες πόρτες έχουν μεγαλύτερο μέγεθος (έχουν μήκος 83 εκατοστών, +18 εκατοστά σε σχέση με αυτές του Kangoo), για να διευκολύνουν την πρόσβαση στα πίσω καθίσματα.

Renault Grand Kangoo
Renault Grand Kangoo
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εσωτερικό μπορεί κανείς να δημιουργήσει 1.024 διαφορετικούς συνδυασμούς των λειτουργιών των καθισμάτων, από τη στιγμή που οι πίσω θέσεις όχι μόνο μπορούν να αφαιρεθούν ανεξάρτητα, αλλά και να συρθούν εμπρός-πίσω, να πέσει η πλάτη τους κ.ο.κ.

Το νέο Renault Grand Kangoo προσφέρει επίσης πολλές θήκες για μικροαντικείμενα (συνολικά 58 λίτρα) στην καμπίνα του, ενώ στάνταρ είναι τα φιμέ πίσω τζάμια και το τζάμι της πόρτας του χώρου αποσκευών.

Renault Grand Kangoo

Το νέο Renault Kangoo θα σταδιοδρομήσει με τον 1.300άρη turbo κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων της γαλλικής μάρκας, που συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό ή 7άρι, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης, υπάρχει και έκδοση με τον 1.500άρη diesel κινητήρα των 95 ίππων και 6τάχυτο κιβώτιο.

Διαθέσιμη θα είναι και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Grand Kangoo E-Tech, που εφοδιάζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου 45 kWh, προσφέροντας αυτονομία 265 χιλιομέτρων. Ο ηλεκτροκινητήρας έχει ισχύ 121 ίππων και ροπή 245 Nm, ενώ η Renault προσφέρει για τη μπαταρία εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Renault Grand Kangoo

Το νέο Renault Grand Kangoo θα απευθυνθεί τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ιδιώτες. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ