Η νέα «ρουκέτα» της Brabus είναι εξωφρενικά γρήγορη

Brabus Rocket

Η Brabus αποκάλυψε το τελευταίο δημιούργημά της, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Rocket 1000», που τροφοδοτείται από έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 4,5 λίτρων με ισχύ 1.000 ίππων και 1.820 Nm ροπής.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην Mercedes AMG GT 63 SE και όπως καταλαβαίνετε από πλευράς επιδόσεων, δεν μπορεί παρά να είναι… καταιγιστικό. Αρκεί να αναφέρουμε ότι για να πιάσει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση χρειάζεται μόλις 2,6 sec, ενώ η επιτάχυνση 0-300 χλμ./ώρα πραγματοποιείται σε 23,9 sec!Brabus Rocket b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοφιλής οίκος βελτιώσεων έχει αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό, τις δυνατότητες του υβριδικού μοτέρ, που εξοπλίζει διάφορα μοντέλα της σειράς AMG 63. Χρησιμοποιώντας διαφορετικά turbo που φτάνουν σε πίεση έως το 1,4 bar, νέο σύστημα ανοξείδωτης εξάτμισης και φυσικά τον ανάλογο επαναπρογραμματισμό, έχει κατορθώσει να απογειώσει μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά το γερμανικό supercar.

Για να επιβεβαιωθεί η επιτυχία του «παντρέματος», των μηχανικών επεμβάσεων με τον ηλεκτροκινητήρα και την ηλεκτρονική μονάδα της Brabus, το αυτοκίνητο έχει υποβληθεί σε πολλές δοκιμές. Στους πάγκους των εργαστηρίων, στον δρόμο, μέχρι και στην πίστα.

 

Brabus Rocket c

Σχετικά με την εμφάνιση της Brabus Rocket 1000, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Το μαύρο χρώμα από πάνω έως κάτω, από εμπρός έως πίσω, έξω και μέσα είναι κάτι που του ταιριάζει πολύ. Ότι πρέπει για να κυκλοφορεί και να… «τρομοκρατεί». Θα κατασκευαστούν 25 αυτοκίνητα μόνο και το κόστος για κάθε ένα από αυτά θα είναι 450.000 ευρώ, χωρίς τους φόρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ