Η Mercedes GLC φτάνει τους 300 ίππους με το νέο kit της Brabus

Mercedes GLC 300 Brabus

Ο οίκος μετατροπών Brabus καταπιάστηκε αυτή τη φορά με τη Mercedes GLC: το νέο της kit για το γερμανικό SUV ανεβάζει την ισχύ στους 300 ίππους και κατεβάζει την επιτάχυνση 0-100 km/h στα 6,0 δευτερόλεπτα.

Η Mercedes GLC 300 Brabus έχει ως βάση τη GLC 300, και προσφέρει μια ακόμα πιο ισχυρή έκδοση για όσους δεν αρκούνται στους 262 ίππους που παράγει το οικογενειακό SUV από τον 2λιτρο Turbo τετρακύλινδρο κινητήρα του όπως βγαίνει από το εργοστάσιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ροπή, αντίστοιχα, έχει αυξηθεί από τα 400 στα 450 Nm, και έχει την υποστήριξη του ήπιου υβριδικού (mild hybrid) συστήματος. Όλα αυτά συμβαίνουν χάρη στο kit ενίσχυσης PowerXtra B30-300, που περιλαμβάνει νέους υπερσυμπιεστές και καινούριο λογισμικό διαχείρισης της μονάδας ισχύος.

Το αποτέλεσμα είναι η μείωση του χρόνου της επιτάχυνσης 0-100 km/h κατά δύο δέκατα του δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα η Mercedes GLC 300 Brabus να την πετυχαίνει σε ακριβώς 6,0 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα, επιπλέον, έχει αυξηθεί από τα 240 στα 246 km/h.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πακέτο της αισθητικής μετατροπής από τη Brabus για τη Mercedes GLC περιλαμβάνει το μεγάλο κυκλικό σήμα της εταιρείας μετατροπών που έχειι αντικαταστήσει το άστρο της Στουτγάρδης τόσο στη γρίλια όσο και στην πίσω πόρτα. Επίσης, οι προσθήκες περιλαμβάνουν νέα πίσω πτέρυγα, για περαιτέρω σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, και εξειδικευμένες ζάντες 22 ιντσών.

Όσο για το εσωτερικό, εκεί βλέπουμε νέα μεταλλικά 'φιλέτα' περιμετρικά και αλουμινένια πεντάλ, καθώς και ειδικά πατάκια για το δάπεδο των επιβατών και του χώρου αποσκευών. Οι αγοραστές αυτής της έκδοσης μπορούν επίσης να επιλέξουν από πληθώρα δυνατοτήτων εξατομίκευσης, που περιλαμβάνουν διαφορετικές επενδύσεις του εσωτερικού με αρκετά χρώματα ραφών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή στην οποία η Brabus θα διαθέτει τη δική της εκδοχή της Mercedes GLC 300, ενώ με τις περαιτέρω επιλογές εξατομίκευσης η τιμή της θα ανεβαίνει σημαντικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ