Η Porsche Taycan αγγίζει τις 100.000 μονάδες

Porsche Taycan

Ποιος μπορούσε να προβλέψει το 2015 όταν και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το πρωτότυπο Mission E concept, αλλά και μετέπειτα το 2019 με την επίσημη παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής της αμιγώς ηλεκτρικής Porsche Taycan, ότι σήμερα και παρά τις «δυσκολίες» της εποχής, η εταιρεία θα γιόρταζε την κατασκευή 100.000 μονάδων του αυτοκινήτου;

Η «σύντομη» εμπορική επιτυχία της Taycan μπορεί να ήταν για κάποιους ανέλπιστη, αλλά αυτό μόλις συνέβη κυρίες και κύριοι. Να αναφέρουμε πως οι αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας, του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και της Ιρλανδίας δείχνοντας ιδιαίτερη… θέρμη, πρωτοστατούν στις πωλήσεις της, όντας οι δημοφιλέστερες.

Porsche Taycan b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και παρά τις δυσκολίες στις παραγγελίες, που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια στην παγκόσμια αγορά και για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες, το ενδιαφέρον του κόσμου παραμένει υψηλό.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Jean-Hubert Revolon που ζει στη Γαλλία, ο οποίος έχει διανύσει ήδη με μία Porsche Taycan 4S (αγοράστηκε τον Αύγουστο του 2020) 188.119 χλμ. δίχως κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος καλύπτει σχεδόν σε καθημερινή βάση 1.200 χλμ.Porsche Taycan c

Ο Guillaume Takvorian από τη Μασσαλία που είναι κάτοχος επίσης μιας Taycan 4S από τον Ιούνιο του 2020, έχει δει στο κοντέρ να αναγράφονται 113.977 χλμ. Άλλο ένα «τρανταχτό» παράδειγμα της αξιοπιστίας του μοντέλου είναι το στέλεχος της ίδιας της Porsche, ονόματι Markus Kreutel, ο οποίος με μία Turbo έχει κάνει από τον Φεβρουάριο του 2021 μέχρι τον Αύγουστο του 2022 134.911 χλμ., αφού ταξιδεύει μερικές φορές (για επαγγελματικούς λόγους) μέχρι 1.500 χλμ. την ημέρα!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αδιαμφισβήτητη φαίνεται πως είναι η αξία της Porsche Taycan. Τι παραπάνω θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε για το μέλλον; Εξαιτίας κάποιων πρόσφατων φωτογραφιών που είδαν πριν από λίγο καιρό το φως της δημοσιότητας, ίσως μία ακόμη πιο γρήγορη έκδοση του μοντέλου, ώστε να ανταγωνίζεται το περίφημο Tesla Model S Plaid.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ