Η Manhart αγρίεψε ακόμα περισσότερο την X3 M Competition

Manhart MHX3 600

Η BMW X3 Competition είναι από μόνης ένα καθαρόαιμο, ένα SUV επιδόσεων, που ορμάει στον άδειο δρόμο με το θράσος που της προσδίδουν τα 503 άλογα από τον 3λιτρο Twin-Turbo κινητήρα της.

Τι γίνεται όμως όταν νιώθεις πως ακόμα κι αυτά, δεν είναι αρκετά; Τότε στρέφεσαι στο γερμανικό οίκο βελτιώσεων της Manhart. Και τι προκύπτει; Η ακόμα πιο επιθετική MHX3 600.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάμε να δούμε τι έξτρα έχει. Ξεκινώντας από την «καρδιά». Τα 503 άλογα έγιναν 626, με τα επίπεδα ροπής να έχουν επίσης σκαρφαλώσει, συγκεκριμένα κατά 135 Bm, φτάνοντας τα 785 Nm! Διαθέτει νέο σύστημα εξάτμισης ανοξείδωτου χάλυβα, με τέσσερις ανθρακονημάτινες απολήξεις αλλά και περαιτέρω επιλογές κατά παραγγελία.

Για όποιον προλάβει όμως, αφού πέραν της βαμμένης σε μπλε χρώμα MHX3 600 των φωτογραφιών, θα παραχθούν άλλες εννέα από την εταιρεία με έδρα στο Βούπερταλ. Όλες θα πατούν σε Alpina ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, με ελαστικά επιδόσεων 255/35ZR22 εμπρός και 295/30ZR22 πίσω. Παράλληλα, θα είναι χαμηλωμένες κατά 30 mm, ώστε να ανταποκρίνονται στην αύξηση της ιπποδύναμης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από εκεί και πέρα, όπως είναι εμφανές στις εικόνες, η Manhart αρέσκεται στη χρήση ανθρακονημάτων. Τα συναντάμε στον πίσω διαχύτη, τους αεραγωγούς, το σπλίτερ, ακόμα και στα καπάκια τον καθρεφτών. Και φυσικά και στο εσωτερικό, όπου το σήμα της Manhart έχει αντικαταστήσει αυτό της BMW.

Όσο για το ερώτημα κλειδί, δηλαδή το πόσο κοστίζει αυτό το μοντέλο, η απάντηση είναι: €118,900.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ