Η κορυφαία Mercedes όλων των εποχών σάρωσε το Hockenheim

Mercedes AMG One

Διεκδικεί τον τίτλο της κορυφαίας Mercedes, αποτελώντας τη μετενσάρκωση ενός μονοθεσίου της Formula 1. Ο λόγος για την AMG One, η οποία πραγματοποίησε ένα σαρωτικό πέρασμα από την πίστα του Hockenheim.

Στο φυσικό της περιβάλλον βρέθηκε η Mercedes-AMG One, η οποία πάτησε στην πίστα του Hockenheim εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις της.

Ο λόγος για το υβριδικό hypercar των Γερμανών  το οποίο αξιοποιεί στο έπακρο την τεχνολογία της Formula 1, έχοντας γεννηθεί από την ομάδα που επιμελείται και τα μονοθέσια της γερμανικής φίρμας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ασημένιο βέλος με την άδεια να κυκλοφορεί και σε δημόσιους δρόμους, εφοδιάζεται με ένα υβριδικό σύνολο, το οποίο έχει αφετηρία τον V6 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρων.

Στη λειτουργία του θερμικού κινητήρα συμβάλλουν δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένοι στους ισάριθμους τροχούς του μπροστινού άξονα, όπως άλλωστε και οι μονάδες ανάκτησης κινητικής και θερμικής ενέργειας, αυξάνοντας τη συνδυαστική απόδοση του υβριδικού hypercar στους 1.063 ίππους.

Εξίσου εξωτικά, βέβαια, είναι και τα υπόλοιπα στοιχεία που το συνοδεύουν. Η ικανότητά του να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και να αγγίζει την τελική ταχύτητα των 352 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη Mercedes, μόλις 275 αντίτυπα της AMG One πρόκειται να κατασκευαστούν, τα οποία έχουν ήδη βρει αγοραστή παρά το γεγονός ότι η τιμή του υβριδικού hypercar υπερβαίνει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ