Η Ford δημιουργεί... άρωμα με εσάνς βενζίνης για την ηλεκτρική Mustang

Ford Mach Eau

Η κολώνια Mach-Eau μπορεί να σας δώσει μια αύρα βενζίνης και παλιάς οδηγικής αίσθησης, ενώ βρίσκεστε μέσα σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο! Φυσικά, είναι μόνο μια καμπάνια της Ford για την ηλεκτρική Mach-E.

Μια ομολογουμένως έξυπνη ιδέα, η κολώνια Mach-Eau -που η Ford όντως είχε να επιδείξει στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, και φυσικά δεν πωλείται- είναι ο τρόπος της εταιρείας του Μπλε Οβάλ να καταρρίψει μύθους που υφίστανται για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και να πείσει τους διστακτικούς, ή ακόμα και τους «petrolheads», για τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας από τους μύθους είναι η μυρωδιά της βενζίνης. Παρότι σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά αμφίβολο ή σπάνιο να φτάνει στις μύτες των επιβατών το άρωμα των οκτανίων, πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι περίπου το 70% των ερωτηθέντων ανέφερε πως τους λείπει η μυρωδιά της βενζίνης.

Έτσι, η Ford Ευρώπης ετοίμασε την κολώνια Mach-Eau. «Ένα φίνο άρωμα για εκείνους που ποθούν τις επιδόσεις της νέας ηλεκτρικής Mustang Mach-E GT αλλά παρόλα αυτά ακόμα διατηρούν μια συμπάθεια για τις υποβλητικές μυρωδιές των παραδοσιακών αυτοκινήτων βενζίνης», όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

Η κολώνια, που φτιάχτηκε σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Olfiction, φυσικά δεν περιέχει βενζίνη. Αλλά παραπέμπει στη μυρωδιά της βενζίνης με την προσθήκη καπνιστών στοιχείων και καουτσούκ, μαζί με μια «ζωική» παράμετρο, ώστε το άρωμα να θυμίζει το ομολογουμένως μπρουτάλ παρελθόν της Mustang.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ