Η μεταχειρισμένη Ford Mustang GT που έχει γράψει μόλις 395 χιλιόμετρα

Ford Mustang GT 2010

Μια Ford Mustang GT που αγοράστηκε το 2010 βγήκε προς πώληση στην Αμερική, με μόλις 395 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της και με όλες τις προστατευτικές μεμβράνες ακόμη στο εσωτερικό της.

Πρόκειται για μια σπάνια Mustang GT του 2010 βαμμένη σε γαλάζιο χρώμα, με μαύρες ρίγες και λεπτομέρειες στο αμάξωμά της, και εξοπλισμένη με εξειδικευμένα σπορ καθίσματα που τοποθετήθηκαν κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η τιμή στην οποία ο ιδιοκτήτης αυτής της Mustang GT είναι διατεθειμένος να την παραχωρήσει. Όμως δεν θα είναι καθόλου χαμηλή, καθώς το τιμόνι και τα καθίσματά της έχουν ακόμη τις εργοστασιακές προστατευτικές μεμβράνες και ο κινητήρας της μόνο 395 χιλιόμετρα.

Ο τελευταίος είναι ο γνωστός V8 χωρητικότητας 4.6 λίτρων, αλλά έχει υποστεί after market τροποποίηση ώστε να αυξηθεί η ισχύς του περίπου στους 800 ίππους. Μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων, ενώ το σύστημα εξάτμισης καταλήγει σε δύο απολήξεις τις άκρες του πίσω προφυλακτήρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, αυτή η γαλάζια Mustang GT είναι εφοδιασμένη με αμορτισέρ Koni, και ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηχοσύστημα Shaker, εσωτερικό φωτισμό, φυσικά κλιματισμό και πολλά ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ