Η Ford κατακτά την 1η θέση στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη

Ford e-transit

Καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ στον κλάδο, η Ford Pro σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη το 20221, σηματοδοτώντας για 8η συνεχή χρονιά την ηγετική θέση της στην αγορά.

Η Ford Pro, η επιχείρηση επαγγελματικών οχημάτων και υπηρεσιών της Ford, κατέγραψε το 2022 συνολικό μερίδιο αγοράς 15,0% – το υψηλότερο όλων των εποχών – αλλά και αύξηση του μεριδίου της σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά σε 11 χώρες: Μ. Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία και Τουρκία.

Την αιχμή του δόρατος για την επιτυχία αυτή αποτέλεσε το Ford Transit Custom, το οποίο πέρυσι ήταν και πάλι το van στην κατηγορία 1 τόνου με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Το Transit Custom ήταν επίσης το όχημα με τις υψηλότερες πωλήσεις συνολικά στη Μ. Βρετανία, όπου η Ford συνεχίζει να ηγείται για 57 συνεχή χρονιά. Η Ford Pro παρουσίασε πέρυσι το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom, τον ηλεκτρικό διάδοχο του μοντέλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford E-Transit

Στο πλαίσιο ανάπτυξης και παρουσίασης νέων προϊόντων και υπηρεσιών, η Ford Pro λανσάρισε την άνοιξη του 2022 το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit van, το οποίο ηγήθηκε των μηνιαίων πωλήσεων στην κατηγορία των ηλεκτρικών van 2 τόνων από τον περασμένο Ιούνιο και μετά. Η Ford Pro αποκάλυψε επίσης την ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού, φόρτισης, συντήρησης και χρηματοδότησης, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά προκειμένου να επιταχύνει την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ford Ranger Raptor
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2022, η εταιρεία παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Ford Ranger, που ενίσχυσε την ηγετική θέση του μοντέλου στην κατηγορία και σηματοδότησε 8 συνεχή χρόνια ως το δημοφιλέστερο pick-up της Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επαγγελματικά οχήματα και τη σουίτα λογισμικού και υπηρεσιών της Ford Pro, επισκεφθείτε το www.FordPro.com.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ