Αυτό είναι το νέο Ford Puma Rally1 για το 2023

Ford Puma M-Sport

Η M-Sport Ford World Rally Team εγκαινιάζει τη νέα σεζόν στο WRC με τολμηρούς, νέους χρωματισμός στο Ford Puma Rally1, καθώς η αγωνιστική δράση ξεκινά αυτή την εβδομάδα στο Ράλι Μόντε Κάρλο

Εμπνευσμένοι από την ηλεκτρονική μουσική synthwave και διατηρώντας την «ηλεκτρισμένη» τους εμφάνιση ως παραπομπή στην υβριδική εποχή, οι νέοι και ιδιαίτερα ζωντανοί χρωματισμοί του Ford Puma Rally1 ξεχωρίζουν για τους χαρακτηριστικούς κεραυνούς σε έντονο ροζ και μπλε νέον χρώμα που βρίσκονται τοποθετημένοι πάνω σε έναν μοναδικό καμβά που έχει ως βάση το εμβληματικό μπλε της Ford.

Ford Puma Rally1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα αξιοποιεί το ιδιαίτερα επιτυχημένο livery του 2022 και το εξελίσσει τώρα έτι περαιτέρω, με τα εντυπωσιακά αυτά χρώματα να ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή στο Ράλι Μόντε Κάρλο, στην αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για το 2023, κοσμώντας τα Puma Rally1 των εργοστασιακών της οδηγών, Ott Tänak και Pierre-Louis Loubet.

Ford Puma Rally1

Το όνομα της Ford παραμένει σε περίοπτη θέση στο Puma Rally1, στο κέντρο του καπό, ενώ το εμβληματικό λογότυπο της Red Bull συνεχίζει να αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της εξωτερικής περιβολής των αυτοκινήτων των Ott Tänak και Pierre-Louis Loubet. Φέτος η χορηγία καλύπτει και τους δύο οδηγούς της Ford WRT, οι οποίοι θα φορέσουν τα νέα τους καπέλα ως επίσημοι πλέον αθλητές της Red Bull για το 2023.

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης, ο οποίος θα οδηγήσει το τρίτο Rally1 αυτοκίνητο της M-Sport WRT στο Μόντε Κάρλο, μοιράζεται τα ίδια χρώματα καθώς τα αυτοκίνητα ετοιμάζονται να παραταχτούν στη ράμπα της αφετηρίας για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ford Puma Rally1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ