Η BMW Z4 Μ40i αποκτά και χειροκίνητη έκδοση

BMW Z4 M40i

Όσοι προτιμούν την ανόθευτη οδηγική απόλαυση σε ένα ανοιχτό μοντέλο της BMW M, μπορούν να αποκτήσουν για πρώτη φορά την κορυφαία Z4 στη χειροκίνητη έκδοση Pure Impulse.

Με το αναβαθμισμένο μοντέλο του 2024, για πρώτη φορά θα διατίθεται και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων για την κορυφαία έκδοση της Z4. Ο νέος συνδυασμός κινητήρα/κιβωτίου ταχυτήτων αποτελεί το βασικό συστατικό ενός πακέτου που σχεδιάστηκε με σκοπό να απογειώσει τη χαρά της «open-top» οδηγικής εμπειρίας σε διθέσιο όχημα.

Επιπλέον των παραπάνω, η νέα έκδοση Pure Impulse της Z4 M40i διαθέτει επαναρυθμισμένη τεχνολογία πλαισίου και ζάντες ελαφρού κράματος M διαφορετικών διαστάσεων με διάμετρο 19” στον εμπρός άξονα και 20” στον πίσω. Περιλαμβάνονται επίσης αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τόσο για τις εξωτερικές επιφάνειες όσο και για το εσωτερικό μέρος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
BMW Z4

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, παραμένει το μοτέρ βενζίνης με τους έξι κυλίνδρους σε σειρά και τεχνολογία M TwinPower Turbo που μεταφέρει την ισχύ στο δρόμο στους πίσω τροχούς.

Η απόδοση της BMW Z4 M40i βρίσκεται στους 340 ίππους και με την προσθήκη του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, που αναπτύχθηκε ειδικά για την εν λόγω έκδοση, το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 4,6 δευτερόλεπτα, 0,1 δευτερόλεπτα δηλαδή πιο αργά από την έκδοση με το 8τάχυτο αυτόματο Steptronic Sport κιβώτιο ταχυτήτων.

BMW Z4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η BMW Z4 Pure Impulse θα διατίθεται προς πώληση στη Γερμανία, σε άλλες αγορές της Ευρώπης και στις ΗΠΑ. Νέες προσθήκες στη γκάμα των εξωτερικών χρωματισμών προσφέρονται και για τις υπόλοιπες εκδόσεις της BMW Z4.

BMW Z4

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ