Η ασφάλεια αυτοκινήτου σού φέρνει τη Black Friday μοναδικά δώρα

Insurance Market Car&Motor 1

Φέτος η Black Friday έρχεται με δώρα για όλους τους οδηγούς οχημάτων. Από το insurancemarket και μέσα σε λίγα βήματα μπορούν να τα διεκδικήσουν, όπως και να εντοπίσουν το καλύτερο πακέτο ασφάλισης για το όχημά τους.

Το insurancemarket είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με 29 ασφαλιστικές εταιρείες, προτείνει πακέτα ασφάλισης οχήματος και ασφάλειας σπιτιού με λεπτομερή ανάλυση των τιμών και των παροχών τους, για να επιλέγεις πάντα το καλύτερο.

Φέτος η περίοδος της Black Friday είναι ιδανική για σύγκριση ασφαλειών για όλους τους οδηγούς οχημάτων, γιατί μέσω του insurancemarket κερδίζουν πολλά περισσότερα. Ακόμα και αν δεν πλησιάζει η ανανέωση της ασφάλειάς σου, με μία σύγκριση μπορείς να επωφεληθείς περισσότερο από όσο περιμένεις!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι φέρνει η Black Friday στην ασφάλεια οχήματος;

Εκτός από τις τρέχουσες προσφορές σε πακέτα ασφάλειας αυτοκινήτου και μηχανής που φτάνουν έως και μείον 45%, διεκδικείς μοναδικά δώρα αξίας 10.000 ευρώ!

Πώς; Συγκρίνοντας προσφορές μέσω του insurancemarket τη Black Friday. Η συμμετοχή είναι εύκολη. Επισκέπτεσαι το insurancemarket, παίρνεις προσφορά και μπαίνεις στην κλήρωση για τα πιο Black Friday δώρα!

Insurance Market Car&Motor 3

Το insurancemarket αποφάσισε φέτος να μας φέρει την αίσθηση των Χριστουγέννων λίγο πιο νωρίς, προσφέροντας μοναδικά δώρα. Ωστόσο, υπενθυμίζει πως η ασφάλεια είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις μας, και για να γίνεται σωστά πρέπει να έχει προηγηθεί σύγκριση όλων των διαθέσιμων επιλογών!

Επομένως, με τη σύγκριση ασφαλειών, όχι μόνο τη Black Friday αλλά όλες τις ημέρες του χρόνου, μπορείς να εντοπίσεις το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σου ανάγκες.

Το insurancemarket μας δίνει μερικές συμβουλές σχετικά με την αναζήτηση του καλύτερου προγράμματος ασφάλισης. Συγκεκριμένα:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Επειδή η κάθε ασφαλιστική επιλέγει τη δική της τιμολογιακή πολιτική, αλλάζοντας τα ασφάλιστρά της ή προσφέροντας περιστασιακές εκπτώσεις, είναι καλό να τις συγκρίνεις τακτικά.
  • Πρέπει πάντοτε να επιλέγεις καλύψεις ανάλογα με τις ασφαλιστικές σου ανάγκες. Έχεις κάποιας ηλικίας όχημα; Μένεις σε περιοχή με έντονη εγκληματικότητα; Τότε επίλεξε καλύψεις που θα σε αποζημιώσουν για αυτούς τους κινδύνους.
  • Να θυμάσαι ότι τα ετήσια συμβόλαια κοστίζουν αναλογικά λιγότερα σε σχέση με τα συμβόλαια μικρότερης διάρκειας.
  • Το μεγαλύτερο ποσό απαλλαγής σημαίνει χαμηλότερα ασφάλιστρα για σένα.
  • Αναπροσάρμοσε την αξία του αυτοκινήτου και έλεγξέ την σε κάθε ανανέωση, για να αποφύγεις την υπασφάλιση ή υπερασφάλιση, και τέλος,
  • Ενημέρωσε για τυχόν αλλαγές είτε πρόκειται για μετακόμιση σε άλλη περιοχή, είτε για προσθήκη/ αφαίρεση δεύτερου οδηγού. Όλες αυτές οι τροποποιήσεις μπορούν να επηρεάσουν το ασφάλιστρο ανοδικά ή καθοδικά!

Πώς θα κερδίσεις τα Black Friday δώρα

Για να λάβεις προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου ή μηχανής τη Black Friday ακολούθησε τα βήματα:

  1. Επισκέψου τη Black Friday σελίδα του insurancemarket.
  2. Βάλε την πινακίδα & το email σου, και
  3. Σύγκρινε προσφορές ασφάλισης.

Με αυτά τα τρία βήματα μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για τα δώρα αξίας 10.000 ευρώ! Τέλος, διαλέγεις το πακέτο που σου ταιριάζει περισσότερο, εάν φυσικά πλησιάζει η ανανέωση της ασφάλισής σου.

Mη χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από τις τρέχουσες εκπτώσεις στην ασφάλιση αυτοκινήτου και μηχανής. Αυτή τη Black Friday πρόλαβε τις προσφορές του insurancemarket και διεκδίκησε μοναδικά δώρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ