Το νέο Honda Civic Type R σπάει το ρεκόρ στην πίστα της Suzuka (Video)

Honda Civic Type R

Πριν ακόμα βρεθεί στις προθήκες της Honda, το νέο Civic Type R δείχνει τα δόντια σημειώνοντας ένα νέο ρεκόρ στην εμβληματική πίστα της Suzuka.

Στο φυσικό περιβάλλον του επιστρέφει το Honda Civic Type R, το οποίο περνά πλέον στην έκτη κατά σειρά γενιά του, διεκδικώντας μια θέση στο πάνθεον των καυτών μικρομεσαίων hatchbacks.

Επί της ουσίας του νέο Honda Civic Type R συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο πρόγονός του, μπαίνοντας στην πίστα της Suzuka και καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην κατηγορία του.

Honda Civic Type R 2022
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Honda Civic Type R κατάφερε να ολοκληρώσει έναν γύρο μέσα σε 2 λεπτά, 23 δευτερόλεπτα και 120 χιλιοστά του δευτερολέπτου, όντας ταχύτερο από τη Limited Edition του προγόνου του.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί οι προδιαγραφές του, το Honda Civic Type-R πρόκειται να διατηρήσει τον δίλιτρο-υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης κάτω από το καπό του, η απόδοση του οποίου αναμένεται να ξεπεράσει τους 320 ίππους.

Honda Civic Type R 2022

Φυσικά η κίνηση θα μεταδίδεται στον μπροστινό άξονα, ο οποίος θα εφοδιάζεται με το απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Το σύστημα μετάδοσης θα συμπληρώνει ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η ύπαρξη ενός αυτόματου στον κατάλογο του προαιρετικού εξοπλισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ