Το Gran Turismo 7 έχει πάνω από 400 σπορ αυτοκίνητα από κάθε εποχή

Gran Turismo 7

Η έβδομη γενιά του διασημότερου, ίσως, videogame αυτοκινητικής δράσης έρχεται στις αρχές Μαρτίου και μπορεί κανείς να «οδηγήσει» ορισμένα από τα σημαντικότερα αυτοκίνητα όλης της ιστορίας των τεσσάρων τροχών.

Για την ακρίβεια, θα είναι αρκετά δύσκολο να βρει κανείς ένα GT ή σπορ αυτοκίνητο που να μην περιλαμβάνεται στο παιχνίδι - αλλά ακόμα και να βρει, είναι πιθανόν με τις online αναβαθμίσεις να μπορεί να το αποκτήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού της κονσόλας Playstation 5 παρουσίασε το πρώτο trailer, που δίνει μια πρώτη ιδέα: περιλαμβάνονται αυτοκίνητα όπως η Ferrari 330 P4 Spyder, η Jaguar XJR-13, η Porsche 917 και η Sauber-Mercedes C9, μεταξύ άλλων.

Η μείωση των διαθέσιμων αυτοκινήτων περίπου στο ένα τρίτο σε σχέση με τις 1.197 επιλογές που προσέφερε το Gran Turismo 6 ενδεχομένως να δείχνει ότι οι προγραμματιστές της Polyphony Digital αφαίρεσαν την πλειάδα πολλών εκδόσεων του ίδιου αυτοκινήτου, και ότι έκαναν πολύ πιο εξειδικευμένη (και αντιπροσωπευτικές της πραγματικής συμπεριφοράς) καθεμία από τις 400 επιλογές που διατήρησαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, τα αυτοκίνητα έχουν και ορισμένες ακόμα λεπτομερείς προσθήκες, όπως τις δαγκάνες της Brembo έπειτα από τη συμγωνία της εταιρείας παραγωγής με την ιταλική εταιρεία κατασκευής συστημάτων πέδησης.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει κάνει γνωστό ποιες πίστες θα περιλαμβάνονται στην έβδομη έκδοση του παιχνιδιού. Σίγουρα μία από αυτές είναι η μεγάλη πίστα του LeMans, ενώ μάλλον είναι απίθανο να λείπει η «πράσινη κόλαση», η παλιά πίστα (Nordschleife) του Nurburgring. Παράλληλα, θα υπάρχουν πολλές πίστες που δεν υφίστανται στην πραγματικότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ