Το εντυπωσιακό trailer του Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Η ώρα του λανσαρίσματος του video game Gran Turismo 7 πλησιάζει και η Polyphony Digital, το studio που αποτελεί κομμάτι της Sony Interactive Entertainment, έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό video trailer!

Η πρεμιέρα της νέας έκδοσης του δημοφιλούς παιχνιδιού είναι προγραμματισμένη για τις 4 Μαρτίου του 2022 και θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για τα PlayStation 5 και PlayStation 4. Όπως υπόσχονται οι παραγωγοί του, ενσωματώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά προσομοίωσης της οδήγησης στο όριο.

Από το χορταστικό trailer περνούν οχήματα για όλα τα γούστα: virtual concept cars, πραγματικά αγωνιστικά του σήμερα, θρύλοι του χθες, αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν συγκινήσεις εντός και εκτός πίστας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την επαναφορά της θρυλικής Λειτουργίας Εξομοιωτή GT, αγοράζετε, ρυθμίζετε, αγωνίζεστε και πουλάτε μέσα από μια απολαυστική καμπάνια ενός παίκτη, καθώς ξεκλειδώνετε νέα αυτοκίνητα και προκλήσεις. Κι αν σας αρέσει να τα βάζετε με άλλους, μπορείτε να αγωνιστείτε στη Λειτουργία GT Sport.

Η τεράστια συλλογή λειτουργιών του παιχνιδιού, περιλαμβάνει GT Campaign, Arcade και Driving School. Με περισσότερα από 420 αυτοκίνητα διαθέσιμα από την πρώτη μέρα στα Brand Central και Used Car Dealership, το Gran Turismo 7 αναβιώνει την εικόνα και την αίσθηση τόσο κλασικών μοντέλων όσο και supercar αιχμής με αξεπέραστη λεπτομέρεια.

Κάθε αυτοκίνητο έχει διαφορετική συμπεριφορά και μοναδική αίσθηση, καθώς οδηγείτε στις 90 και πλέον διαθέσιμες πίστες, μεταξύ αυτών και σε κλασικές πίστες από την ιστορία του GT, σε δυναμικές καιρικές συνθήκες.

Δείτε περισσότερα στο video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ