Κλειστή η Αθηνών - Κορίνθου: Φωτιά σε βυτιοφόρο στην Κακιά Σκάλα

Φωτιά σε βυτιοφόρο

Φωτιά σε βυτιοφόρο με γκάζι σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Κλειστά αυτή την ώρα είναι και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει εγκλωβισμός, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά στο βυτιοφόρο εκδηλώθηκε στο 46ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με μαρτυρίες, καίγεται το κέλυφος του οχήματος και υπάρχει ο φόβος εκρήξεων. Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο στο 46ο χλμ. προς Πάτρα. Γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στην ΠΕΟ στον Κόμβο Μεγάρων (προς Κόρινθο) και στον κόμβο Κινέτας (προς Αθήνα).

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλουν προσωρινά μέχρι νεωτέρας.

Update 13:34 : Συνεχίζεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς σε βυτιοφόρο με υγραέριο. Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος και στα δύο ρεύματα στην περιοχή, αλλά και η ΠΕΟ με εντολή της Πυροσβεστικής.
Αναστροφή των οχημάτων γίνεται σε Ελευσίνα και Ισθμό.

Update 21:42: Με εντολή της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας δόθηκαν σε κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου. Σε κανονική λειτουργία ο αυτοκινητόδρομος σε όλος το μήκος του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: www.iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ