Αλλάζουν οι παράδρομοι της Αττικής Οδού -Ποιες εργασίες γίνονται

megaliteri odiki siragga attiki odos tunnel

Ασφαλέστερες θα γίνουν οι μετακινήσεις των πολιτών στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού μόλις ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Σημαντικά έργα βελτίωσης και συντήρησης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού θα υλοποιήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών με εντολή του Περιφερειάρχη.

Πρόκειται για έργα προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ που θα ενισχύσουν την οδική ασφάλεια, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στα έργα που αφορούν στα τμήματα από την Λ. Κηφισίας έως το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ειδικότερα, βάσει της σχετικής σύμβασης που υπεγράφη πρόσφατα από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, θα εκτελεστούν εργασίες επισκευής και κατασκευής τριγωνικών ρείθρων και στερεών εγκιβωτισμού σε τμήματα που κρίνονται απαραίτητα για την ευστάθεια της οδού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα θα εκτελεστούν εργασίες τακτοποίησης της στάθμης των φρεατίων, όπου αυτό απαιτείται, ενώ θα υλοποιηθούν και εργασίες διαγράμμισης στα νέα οδοστρώματα και όπου αλλού είναι απαραίτητο.

Παράδρομος Αττικής Οδού

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι «Δεσμευθήκαμε ότι θα εκσυγχρονίσουμε το οδικό δίκτυο που είναι στην αρμοδιότητά μας υπέρ της ασφάλειας των πολιτών και αυτό κάνουμε πράξη. Καθημερινά αποδεικνύουμε έμπρακτα πως η προάσπιση της ασφάλειας του οδικού δικτύου, είναι στο επίκεντρο των πολιτικών μας. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, υλοποιώντας κρίσιμα έργα σε όλο το εύρος του οδικού δικτύου της Αττικής. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν όλο αυτό το διάστημα».

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής πρόσφατα ολοκλήρωσε κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις στην Παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, τοποθετώντας -μεταξύ άλλων- ανακλαστικά ελαστικά πτερύγια πάνω στη διπλή διαχωριστική λωρίδα, με στόχο την αναχαίτιση των οδηγών που επιχειρούν παράνομο προσπέρασμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ