Έρχεται το νέο Hyundai Santa Fe -Τι αλλάζει

Έρχεται νέο Hyundai Santa Fe 2023

Η εξέλιξη της ολοκαίνουργιας γενιάς του Hyundai Santa Fe προχωρά με γοργούς ρυθμούς με το νέο SUV της κορεάτικης εταιρείας να εντοπίζεται σε δοκιμές σε δημόσιο δρόμο.

Ένας χρόνος απομένει περίπου για την αποκάλυψη της νέας γενιάς του Hyundai Santa Fe το οποίο οι Κορεάτες σχεδίασαν σε λευκό χαρτί και έχουν προχωρήσει πλέον σημαντικά αναφορικά με την εξέλιξή του.

Το νέο Santa Fe εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες και παρά το βαρύ καμουφλάζ που έφερε (δείτε την σχετική φωτογραφία) το τετραγωνισμένο σχήμα του επιβεβαιώνει όσα αναφέραμε πριν από λίγους μήνες, καθώς η νέα γενιά απέχει σημαντικά και στον τομέα της εμφάνισης έναντι της υπάρχουσας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από ό,τι φαίνεται σχεδιαστική πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά του Santa Fe είναι όντως το Land Rover Defender αναφορικά τουλάχιστον με το προφίλ του αμαξώματος με την κορεάτικη εταιρεία να προσεγγίζει ένα πιο διαχρονικό design, με πιο κάθετο εμπρός και πίσω μέρος πιο έντονες ακμές και λιγότερες λεπτομέρειες.

Το νέο Santa Fe θα χαρακτηρίζεται από την επταθέσια διάταξη της καμπίνας του με την Huyndai να έχει προβλέψει ακόμη περισσότερους χώρους για τους επιβάτες της τρίτης σειράς, χωρίς μεγάλες θυσίες για τον χώρο αποσκευών, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τον μεγάλο πρόβολο του πίσω μέρους.

Σαφώς πιο τετραγωνισμένη θα είναι η επόμενη γενιά του Hyundai Santa Fe
Σαφώς πιο τετραγωνισμένη θα είναι η επόμενη γενιά του Hyundai Santa Fe
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Santa Fe πέμπτης γενιάς φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα N3 του υπάρχοντος μοντέλου και αυτό σημαίνει τα υβριδικά και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης θα παραμείνουν ως επιλογή για τους ενδιαφερόμενους. Τ πλαίσιο, ωστόσο, αναμένεται να δεχτεί και όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις αναφορικά με την στιβαρότητα του αλλά και με τους στόχους που έχουν θέσει οι Κορεάτες.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, η καμπίνα αναμένεται επίσης να είναι εντελώς νέας σχεδίασης και παρόμοιας φιλοσοφίας με εκείνη που έχουμε δει και στο Ioniq 6. Έτσι οι οθόνες για τον οδηγό και το σύστημα πολυμέσων με διαγώνιο στις 12 ίντσες για την καθεμιά θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο εσωτερικό του επόμενου SUV της Hyundai σε διάταξη που θα τις κάνει να μοιάζουν με μία ενιαία και μακρόστενη οθόνη.

Το εσωτερικό του Ioniq 6 αναμένεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το επόμενο SUV της κορεάτικης εταιρείας
Το εσωτερικό του Ioniq 6 αναμένεται να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το επόμενο SUV της κορεάτικης εταιρείας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπάρχουσα γενιά του Santa Fe είναι διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη για το νέο μοντέλο, το οποίο αναμένεται να είναι και ελαφρώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το υπάρχον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ