Πόσο κοστίζει το διαστημικό van της Hyundai στην Ευρώπη

Hyundai Staria

Όλο και περισσότερες είναι ευρωπαϊκές αγορές που υποδέχονται το νέο van της Hyundai, το οποίο ξεχωρίζει για τον φουτουριστικό σχεδιασμό του, τον πολυτελή χαρακτήρα του και την ικανότητά του να μεταφέρει έως και εννέα επιβάτες.

Την εμπορική πορεία του στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης έχει ξεκινήσει το Hyundai Staria, ένα επιβλητικό σε διαστάσεις και φουτουριστικό σε σχεδίαση van, το οποίο διακρίνεται -εκτός των άλλων- και για τις μεταφορικές δυνατότητές τους.

Με έως και τέσσερις σειρές καθισμάτων και δυνατότητα μεταφοράς εννέα ατόμων, το Hyundai Staria έχει καταφέρει να βρει τη δική του θέση στην ευρωπαϊκή αγορά, επενδύοντας στην παρουσία ενός κινητήρα diesel κάτω από το καπό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hyundai Staria

Με μήκος 5,25 μέτρων, πλάτος 2 μέτρων και αντίστοιχο ύψος, το Hyundai Staria δεν περνά απαρατήρητο, υιοθετώντας έναν εξαιρετικά αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Η διάθεση του Hyundai Staria στη γηραιά ήπειρο ξεκίνησε από τις μεγαλύτερες αγορές, όπως αυτή της Γερμανίας όπου το κόστος του ανέρχεται στα 53.600 ευρώ στη δικίνητη έκδοση και στα 55.605 ευρώ στην τετρακίνητη.

Hyundai Staria
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στις δύο εκδόσεις, ένα τετρακύλινδρο σύνολο diesel 2,2 λίτρων είναι αυτό που αναλαμβάνει την κίνηση του κορεατικού van, αποδίδοντας 177 ίππους και 430 Nm ροπής.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν την 9θέσια διάταξη του αυτοκινήτου και τη βασική εξοπλιστική έκδοση Prime.

Hyundai Staria

Αντιστοίχως, οι τιμές του Hyundai Staria στην Ισπανία ξεκινούν από τα 52.990 ευρώ για τις δικίνητες διαμορφώσεις και από τα 58.040 ευρώ για τις τετρακίνητες.

Η τρίτη κατά σειρά αγορά της Ευρώπης που υποδέχεται το Hyundai Staria είναι εκείνη της γειτονικής Ιταλίας. Εκεί το νέο van της Hyundai έχει τιμή εκκίνησης τα 43.000 ευρώ καθώς προσφέρεται και με χειροκίνητο κιβώτιο και φτάνει έως τα 60.500 ευρώ για την κορυφαία εξοπλιστική έκδοση, με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Hyundai Staria
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Ελλάδα η διάθεση του αυτοκινήτου δεν έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής και παραμένει άγνωστο αν και εφόσον το van της Hyundai θα πατήσει επί ελληνικού εδάφους, τοποθετώντας τους Κορεάτες σε μια κατηγορία η οποία κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις τάξεις των επαγγελματικών οχημάτων.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ