Έρχεται το νέο Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Η επόμενη γενιά του Hyundai Santa Fe βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη με το μεσαίο SUV των Κορεατών να έχει ανανεωθεί τελευταία φορά το 2020.

Αυτή τη στιγμή το Hyundai Santa Fe βρίσκεται στην τέταρτη γενιά του που αποκαλύφθηκε στο παγκόσμιο κοινό το 2018. Μόλις δύο χρόνια μετά οι Κορεάτες προχώρησαν στην ανανέωση του μεσαίου SUV τους με αλλαγές στην σχεδίαση αλλά και τα ενδότερα του αμαξώματος και στόχο τον συνολικό εκσυγχρονισμό της.

Η σχετικά πρόσφατη ανανέωση του Santa Fe από τη Hyundai δεν εμποδίζει τους Κορεάτες από την εξέλιξη της επόμενης γενιάς του SUV τους. Η εξέλιξη της επόμενης πέμπτης γενιάς βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο και έχει κάνει ήδη αρκετές παρουσίες σε δημόσιο δρόμο όπου δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έρχεται η νέα γενιά του Hyundai Santa Fe 2022

Προς το παρόν οι δημόσιες εμφανίσεις που κάνει το επόμενο Santa Fe επί κορεατικού εδάφους γίνονται πάντα με βαρύ καμουφλάζ. Οι άνθρωποι της Hyundai έχουν τοποθετήσει ακόμη και πρόσθετα πάνελ μεγάλου όγκου κάτω από τις υφασμάτινες επιφάνειες του καμουφλάζ ώστε να κρύψουν ακόμη πιο αποδοτικά τη σχεδίαση του μοντέλου τους από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ακόμη και αυτά όμως τα πάνελ δεν είναι ικανά να κρύψουν την πιο «τετράγωνη» σχεδιαστική λογική που ακολουθεί η Hyundai με την πέμπτη γενιά του Santa Fe, έναντι της σημερινής, που βλέπετε στις φωτογραφίες, η οποία χαρακτηρίζεται από περισσότερες καμπύλες.

Έρχεται η νέα γενιά του Hyundai Santa Fe 2022
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο video που παραθέτουμε, το κορεάτικο κανάλι που το δημοσίευσε, βρήκε ένα καμουφλαρισμένο Santa Fe στο δρόμο και αναφέρει μάλιστα ότι πρόκειται για την υβριδική έκδοση του νέου SUV της Hyundai. Αν και είναι πολύ νωρίς να γίνει κάποιος λόγος για τα συστήματα κίνησης του επόμενου Santa Fe, λογικά από τη γκάμα δεν θα απουσιάζει ούτε μια plug-in υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και ένα αμιγώς ηλεκτρικό Santa Fe. Η νέα γενιά αναμένεται κάνει την εμφάνισή της προς τα τέλη του 2023 ή στις αρχές της επόμενης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ