Έρχεται το ασφαλέστερο Volvo όλων των εποχών

Volvo EX90

Στις 9 Νοεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του Volvo EX90, το οποίο θα αποτελέσει την ασφαλέστερη πρόταση στην ιστορία της σουηδικής φίρμας.

Σε λιγότερο από δύο μήνες το αμιγώς Volvo EX90 θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της σουηδικής φίρμας, διεκδικώντας όχι μόνον το τίτλο της ηλεκτροκίνητης ναυαρχίδας των Σουηδών αλλά και εκείνον του ασφαλέστερου αυτοκινήτου στην ιστορία τους.

Το Volvo EX90 αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία μιας πανίσχυρης υπολογιστικής μονάδας και ένα εξαιρετικά προηγμένο λογισμικό, εισάγοντας τεχνολογίες ασφαλείας που επιτρέπει στη σουηδική φίρμα να προχωρήσει προς το φιλόδοξο όραμά της: κανείς να μην τραυματίζεται σοβαρά ή να χάνει τη ζωή του μέσα σε ένα νέο αυτοκίνητο Volvo. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Volvo EX90

Με το LiDAR που ελέγχεται από ισχυρούς υπολογιστές και ένα πρωτοποριακό λογισμικό, η Volvo Cars ευελπιστεί σε μείωση έως και 20% των σοβαρών ατυχημάτων. Χρησιμοποιεί ένα σετ οκτώ καμερών, πέντε ραντάρ, 16 αισθητήρων που χρησιμοποιούν υπέρηχους και φυσικά τον κορυφαίο αισθητήρα LiDAR.

Με το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX90, η κληρονομιά στην ασφάλεια συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Ο βασικός εξοπλισμός ασφάλειας του νέου EX90 θα είναι πρωτόγνωρος και φέρνει καινοτομίες που θα οδηγήσουν την Volvo πολλά βήματα μπροστά στον τομέα της ασφάλειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ