Επίσημη πρώτη για το νέο KIA EV9

KIA EV9

Ο τίτλος του κορυφαίου ηλεκτρικού SUV στην γκάμα της KIA άλλαξε χέρια μετά και την αποκάλυψη του επιβλητικού σε διαστάσεις και προδιαγραφές EV9.

Ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο έρχεται να προσθέσει η KIA στην γκάμα της, υψώνοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά σε όλα σχεδόν τα επίπεδα.

Η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε το EV9 ή αν προτιμάτε το κορυφαίο SUV στην ιστορία της, το οποίο τυγχάνει να αποτελεί και την κορυφαία ηλεκτροκίνητη πρόταση που έχει να επιδείξει η KIA σήμερα.

KIA EV9
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ψηφιακή αποκάλυψη του επιβλητικού σε διαστάσεις SUV της KIA έλυσε τις όποιες απορίες σχετικά με τον σχεδιασμό του αμαξώματος, χωρίς ωστόσο να ρίχνει φως στις προδιαγραφές του.

Οι τελευταίες παραμένουν άγνωστες και μένουν να αποκαλυφθούν τις προσεχείς ημέρες, επιβεβαιώνοντας ότι το EV9 θα αποτελέσει τη νέα, ηλεκτροκίνητη ναυαρχίδα της KIA.

KIA EV9

Όπως και να έχει, το EV9 δεν περνά απαρατήρητο, όχι μόνον χάρη στις πληθωρικές διαστάσεις του αλλά και στις σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν οι μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματός του.

Οι έντονες ακμές και οι γωνίες του αμαξώματος δημιουργούν ένα μυώδες αποτέλεσμα, το οποίο δημιουργεί υποσχέσεις για τις ικανότητες του αυτοκινήτου εντός και εκτός δρόμου.

KIA EV9
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν εκδόσεις με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και ως εκ τούτου κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και… μονοκινητήριες διαμορφώσεις τοποθετημένες στη «βάση» της γκάμας του κορεατικού SUV.

Εν αναμονή, λοιπόν, νέων αποκαλύψεων, μπορεί κανείς να ζήσει με την εντυπωσιακή εικόνα του KIA EV9, το οποίο θα κληθεί να κοιτάξει στα μάτια τα κορυφαία ηλεκτρικά SUV όχι μόνον της ευρωπαϊκής αλλά και της αμερικανικής αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ