ΕΜΑ στηρίζει τους πυρόπληκτους με δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό

ΕΜΑ Α.Ε. δωρεά στον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό 2021

Την δική της στήριξη προς τους πυρόπληκτους έδωσε η διανομέας του Group ελαστικών Continental στην Ελλάδα, ΕΜΑ Α.Ε., μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Με υψηλό αίσθημα εταιρικής ευθύνης, εκπρόσωποι της EMA A.E. συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνιο Αυγερινό και, αφού έλαβαν αναλυτική ενημέρωση για τις πολυσχιδείς δράσεις του Ε.Ε.Σ. στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας, προσέφεραν το ποσό των 20.000 ευρώ, για την ενίσχυση των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν από τις φωτιές.

Το ποσό κατατέθηκε στον ειδικό λογαριασμό που δημιούργησε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού και σηματοδοτεί την αναγνώριση του σημαντικού έργου που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι, η συγκεκριμένη χρηματική δωρεά, θα αξιοποιηθεί με τον βέλτιστο τρόπο, για την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών της Ελλάδος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. δήλωσε: «Η συνεισφορά της ΕΜΑ ΑΕ, εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η έμπρακτη στήριξή της στο έργο μας. Παράλληλα, δίνει δύναμη και κουράγιο στο προσωπικό και τους εθελοντές μας, να συνεχίσουν να προσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους, προς όφελος των πυρόπληκτων όλης της χώρας.»

Από την πλευρά της EMA, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Θανάσης Τσούκας, ανέφερε σχετικά: «Αφοσιωμένη στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων, η ΕΜΑ ΑΕ επενδύει στις αξίες της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς, λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα το καλοκαίρι από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Με την σημερινή προσφορά, αποδεικνύουμε έμπρακτα το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για την ανακούφιση των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού που βρίσκονται σε ανάγκη.»

Ο Ε.Ε.Σ. είναι ο τελευταίος μέχρι στιγμής οργανισμός που στηρίζει η EMA μέσω του προγράμματος εταιρικής ευθύνης που έχει αναπτύξει από το 2012, το οποίο ονομάζεται «Συμβάλλω ασφαλώς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ