Οι «ειδικές δυνάμεις» της αστυνομίας κυκλοφορούν με ποδήλατο -Δείτε ποιους παραβάτες «κυνηγούν»

αστυνομικοί ποδηλάτες supercars

Οι αστυνομικοί ποδηλάτες «χτενίζουν» τους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας και τιμωρούν -μεταξύ άλλων- όσους παρεμποδίζουν την οδική κυκλοφορία.

Ρόλο «τιμωρού» των παρανομούντων οδηγών έχουν επωμιστεί ορισμένες ομάδες αστυνομικών στο Βερολίνο που περιπολούν τους δρόμους με ποδήλατα.

Οι αστυνομικοί ποδηλάτες «χτενίζουν» τη γερμανική πρωτεύουσα και ήδη έχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο, συνδράμοντας στην εμπέδωση τους αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την ίδια ώρα που επιβάλλουν παραδειγματικές τιμωρίες στους παραβάτες οδηγούς.

περιπολία βερονίνο αστυνομικοί με ποδήλατα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη «δαγκάνα» των ποδηλατών της αστυνομίας δεν γλιτώνουν ούτε οι κάτοχοι πανάκριβων αυτοκινήτων, όπως αποδεικνύεται και από ένα πρόσφατο περιστατικό.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (4-5 Μαρτίου) oι ποδηλάτες αστυνομικοί εντόπισαν δύο απαστράπτοντα μοντέλα να είναι σταθμευμένα παρατύπως, και κίνησαν τις διαδικασίες προκειμένου να δοθεί ένα… καλό μάθημα στους κατόχους τους.

Επρόκειτο για μια Ferrari 488 Spider και μια Lamborghini Huracan που ήταν παρκαρισμένες σε απαγορευμένη ζώνη και σε απόσταση πέντε μέτρων πριν από διασταύρωση.

Οι δύο αστυνομικοί ποδηλάτες που βρέθηκαν στο σημείο κάλεσαν γερανό, ο οποίος απομάκρυνε τα δύο ιταλικά supercars με συνοπτικές διαδικασίες.

Στη γνωστοποίηση του περιστατικού προχώρησε η ίδια η αστυνομία του Βερολίνου μέσω ανάρτησης στο Twitter, διαμηνύνοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αστυνομικοί ποδηλάτες απαντώνται και στη χώρα μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και στην άμεση διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσης. -Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ